Reis til Macondo

Tropisk-planter-1050
Reis billig til Macondo. Foto: Sammy Mantis / Flickr
Macondo er en eksotisk landsby med gater med mandeltrær og landskap fullt av frukttrær, bygget på bredden av en krystallklar elv med hvitpolerte steiner.

Opplev vakre Macondo i Colombia og byens utrolige blomsterregn. Det er reisebyrået TravelBird som nå tilbyr en tidagers reise til denne landsbyen.

Nå tyder mye på at det blir fred i Colombia! Vi i Bortebest.no har reist fra Letizia i sør og til Barranquilla nord i Colombia. De beste minnene har jeg fra de små hvite landsbyene, som Barichara og Villa de Leyva, med sine prektige brosteinsbelagte gater og fargesprakende blomsterkasser.

Reis til Colombia »»

Tropisk-hytte-foto-Bermel-Gamab-Flick-800
Se Macondos spesielle arkitektur. Foto: Bermel Gamab/Flickr

Nå kan også du oppleve Colombia for en billig penge. Reisebyrået TravelBird tilbyr nå en fantastisk reise til magiske Macondo. Macondo er en eksotisk landsby med gater med mandeltrær og landskap fullt av frukttrær, bygget på bredden av en krystallklar elv med hvitpolerte steiner. Under oppholdet ditt sover du i et diamantformet ishus, som garanterer en behagelig temperatur i det varme klimaet. TravelBirds  spesialtilbud inkluderer en piknik i en bananplantasje, en spis-så-mye-du-vil-og-litt-til middag laget av Petra Cotes og en tur på byens attraksjon, et flyvende teppe.

Tropisk-frukt-Foto-Tumitu-Design-Flickr
I Macondo kan du plukke frukt rett fra trærne. Foto: Tumitu Design/Flickr

Spesielt blomsterfenomen

Det var  José Arcadio Buendía som grunnla denne landsbyen sentralt i Colombia. Hver vår er det et spesielt blomsterfenomen i byen. Da regner det blomster. Det er litt av en opplevelse. Andre spennende ting som du kan oppleve er den tyrkiske handlegaten hvor de selger alt av instrumenter, leker og smykker. Det er også et teater som setter opp klassiske stykker fra Spania. Håndverksbutikkene er også verdt å få med seg.

Les mer om tilbudet og bestill her: Travelbird.no/94729/fly-macondo

 

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Tags from the story
,
Mer fra Inga Ragnhild Holst

3 små vingårder i Bordeaux verdt å besøke

Om du ikke er noen ekspert på vin, vil du definitivt få...
Les Mer