Opplev vakre Macondo i Colombia og byens utrolige blomsterregn. Det er reisebyrået TravelBird som nå tilbyr en tidagers reise til denne landsbyen.

Nå tyder mye på at det blir fred i Colombia! Vi i Bortebest.no har reist fra Letizia i sør og til Barranquilla nord i Colombia. De beste minnene har jeg fra de små hvite landsbyene, som Barichara og Villa de Leyva, med sine prektige brosteinsbelagte gater og fargesprakende blomsterkasser.

Reis til Colombia »»

Tropisk-hytte-foto-Bermel-Gamab-Flick-800
Se Macondos spesielle arkitektur. Foto: Bermel Gamab/Flickr

Nå kan også du oppleve Colombia for en billig penge. Reisebyrået TravelBird tilbyr nå en fantastisk reise til magiske Macondo. Macondo er en eksotisk landsby med gater med mandeltrær og landskap fullt av frukttrær, bygget på bredden av en krystallklar elv med hvitpolerte steiner. Under oppholdet ditt sover du i et diamantformet ishus, som garanterer en behagelig temperatur i det varme klimaet. TravelBirds  spesialtilbud inkluderer en piknik i en bananplantasje, en spis-så-mye-du-vil-og-litt-til middag laget av Petra Cotes og en tur på byens attraksjon, et flyvende teppe.

Tropisk-frukt-Foto-Tumitu-Design-Flickr
I Macondo kan du plukke frukt rett fra trærne. Foto: Tumitu Design/Flickr

Spesielt blomsterfenomen

Det var  José Arcadio Buendía som grunnla denne landsbyen sentralt i Colombia. Hver vår er det et spesielt blomsterfenomen i byen. Da regner det blomster. Det er litt av en opplevelse. Andre spennende ting som du kan oppleve er den tyrkiske handlegaten hvor de selger alt av instrumenter, leker og smykker. Det er også et teater som setter opp klassiske stykker fra Spania. Håndverksbutikkene er også verdt å få med seg.

Les mer om tilbudet og bestill her: Travelbird.no/94729/fly-macondo