Ny modellboutique i Paris

Ny modellboutique i Paris
Modell og designer Ines de Fressange har nylig åpnet en butikk i Paris.
Vi tar det som den dama tar! Chanel-modellen Ines de Fressange har åpnet en boutique i Paris. Se video fra butikken.

Ines de Fressange er den første modellen som fikk en eksklusiv kontrakt med Chanel og Karl Lagerfelt tilbake i 1980. Hun ble en av de første av tiårets supermodeller. Men hun er ikke bare modell, hun beskrives som en tastemaker, med sin elegante og nonchelante stil. På millioner av paparazzi-bildene som finnes av henne, har hun slitte jeans, en skarp jakke og kanskje et skjerf. Og ikke minst et stort smil. Sa noen chic? Vel, for meg sier det bare klikk. Jeg har ofte forsøkt å kopiere stilen hennes.

Opplev Yves Saint Lauren på museum

Jeg er selvsagt ikke den eneste som ønsker å kopiere henne. Den japanske kleskjeden Uniqlo, fikk henne i fjor laget og produserte en kolleksjon som bærer hennes navn. I den kolleksjonen er det selvsagt skjorter, blazere og småblomstrete kjoler, som minner om noe av det hun kan finne på å  ta på seg. Hun var selvsagt modell i kampanjen også, og det i en alder av 57 år.

Få Jane Birkin på øret med Eriks spilleliste fra Paris

Men hun er nok også en smart forretningskvinne. Hun har laget egne kolleksjoner av briller, smykker undertøy og papirvarer, ja, og så klart noen ting til hus og hjem. Og siste nytt er altså at hun har åpnet en butikk i sitt navn i Rue de Grenelle 24., Paris. Når går flyet?

Les mer på:
Inesdelafressange.fr

Planlegger du å reise til Paris, bør du sjekke ut disse parisiske boligene du kan leie for en liten slant.

 

Ines de Fressange på Instagram

 

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Tags from the story
, ,
Mer fra Inga Ragnhild Holst

Kjolelykke til leie i New York

Nå kan du stråle på Fifth Avenue i en kjole fra Versace...
Les Mer