Å pakke er noe herk. Og selvom det går på autopilot for meg etter så mange år, så er det ikke fritt for at jeg forviler litt når jeg står der med en gapende tom koffert dagen før avreise og lurer på hva det er lurt å pakke for Kanariøyene i juni måned (jeg drar nemlig til La Palma i dag). Er det kjølig om kvelden? Trenger jeg joggesko, eller holder det med sandaler? Hvor pyntet skal man være?

Men nå har jeg fått noe som gjør pakkingen litt morsommere. Nemlig en bagasjelapp som stråler nostalgisk mot meg fra kofferthåndtaket, og som får meg i godt humør selvom jeg er ørlittegrann stressa. En merkelapp lagd med kjærlighet, og som har gitt nytt liv til en gammel bok. I dette tilfellet, min barndomsheltinne Nancy Drew!

image
Fin følelse å ta med et gammelt bokcover på reise.

Det er Fretex redesign som har sendt disse bagasjetagene til oss, fordi de vil vise hvor retrotrendy de er. Det er nemlig ikke bare avlagte klær som sjenkes ny puls på Fretex.

image
Tidlig lørdag morgen, og klar for kjøreturen til flyplassen.

Alle redesignproduktene deres lages for hånd på deres avdelinger i Oslo, Fredrikstad og Drammen. Dette er med andre ord ikke rådrift på arbeidskraft fra stusselige forhold i Asia, men gode, norske bedrifter der de som går på attføring kan skape noe nytt av noe gammelt. Genialt konsept! synes vi i Bortebest.

Bagasjetagene lages av gamle bokpermer, ettersom de ikke kan gjenvinnes.

image image image image Det var faktisk en jobbsøker som først fikk ideen om at bokpermene var for vakre til å brenne. Slik ble det til at de tok ut innmaten, og ga nytt liv til selve permen. I dag er det min tur til å pynte kofferten min på tur, og både Nancy og jeg gleder oss til å se hva La Palma har å by på. Det er en av de minste Kanariøyene, og jeg har hørt rykter om egen rom -og sigarproduksjon. Og noen smellvakre havbad. Vi gleder oss, også er det jo veldig koselig å slippe å reise alene:)

Baggasjetagene koster 59 kroner, og selges i alle Fretexbutikkene og etterhvert også i nettbutikken. Der finner du også superfine notisbøker med bokpermomslag. I like!

Dette er ikke et sponset innlegg: Vi har fått bagasjetagene gratis for å promotere en god sak, noe vi svært gjerne gjør.