Mest søkt: vaginamassasje

Bali_vaginamassasje_05
På spa på drømmeøya Bali er det ikke bare skuldrene som får seg en runde.
Det er en underlig følelse å blogge. Særlig når det mest populære søkeordet er 'vaginamassasje'.

Det er en underlig følelse å drive blogg. Særlig når det ordet flest har søkt på for å finne oss viser seg å være ‘vaginamassasje’. Eller faktisk har enda flere søkt på samme tema med feil bokstavering: vaginamasasje.

Hvem finner oss?

Det er kanskje ikke alle  som vet det, men vi kan sjekke hvilke søkeord folk flest har brukt for å finne oss. Her trodde vi at vi ble funnet med søkeord som ‘beste strand Gran Canaria’ eller ‘ god vin på Kreta’, men neida, posten fra en vaginamassasje på Bali sanker flest treff.  Vi klør oss i hodet, og lurer på hvor mange av de som har funnet oss på det søkeordet faktisk er interesserte i Balis fantastiske spekter av massasjer, som dette var ment å være et innblikk i?

Andre fakta vi kan dele fra statistikken vår er at vi har flest lesere i Norge (ikke så overraskende), og ganske mange lesere i Spania og Sverige. Mange av dere er interessert i Ingas post om hvilket hotell man absolutt bør styre unna i New York og i treningsreisen min med Kari Jaquesson til Korsika. Men nok tallfakta.

Jomfrureiser_Kari_Trening_03
Mange av dere leker med tanken på en treningsreise. Vi har bare en ting å si: just do it!
Uten dere hadde det ikke vært noen blogg

Nå er det kanskje på tide å gi vaginamassasjen en konkurrent? Jeg planlegger en post om nudistenes fremmarsj ganske snart, men må vel kanskje teste dette konseptet selv før jeg kan skrive om det. Eller kanskje ikke. Vi får se… Uansett er det morsomt for oss å følge med på leserne våre. Dere forundrer oss og inspirerer oss! Vi tar til oss hver eneste tilbakemelding både direkte til bloggen og på Facebook. Takk for at dere bidrar til å forme Bortebest!

Og husk, er det noen steder dere har lyst til å lese mer om, så send oss gjerne en mail til [email protected] eller [email protected], eller legg igjen en kommentar nedenfor eller på Facebook.

hilsen Inga og Vibeke

 

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

More from Vibeke Montero

Mer vin, mikrobryggøl og herredufter på Gardermoen

GLADNYHET: Alle vet at det er når man kommer hjem fra ferie...
Les mer