Maspalomas – sandkasse for voksne

image
Solnedgangstips: Maspalomas

Ett skritt opp, to tilbake. Den myke ørkensanden i Maspalomas er en gave til alle som vil ha sprettrumpe.

Sandmassen er nærmest uendelig der den bølger seg fra Playa del Ingles til Maspalomas på Gran Canarias sørkyst. Lett tilgjengelig er den også.

image
Maspalomas er som et mini-Sahara.

Men det morsomste er selvsagt å hive seg uti dynene, leke, hoppe, rulle og bli en del av ørkenlandskapet. Det er som å være midt i tjukkeste Sahara, hadde det ikke vært for det indigoblå Atlanterhavet i bakgrunnen.

Sandkornene som sveiper over dynene får 3D-effekt i det lave sollyset, og er du så heldig å være her med kjæresten din, så gjør dere lurt i å innstallere dere på en topp (med en flaske cava) og ta farvel med solen sammen. Gratis og himla romantisk!

image
Gran Canaria er full av overraskelser for den som leter.

TIPS: ikke vask håret før du skal dit, for de knøttsmå sandkornene smyger seg inn overalt, så hårvasken kan spares til etterpå.

image
Ørkenhår!
Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

More from Vibeke Montero

Verden uten sikkerhetsnett

Mange småbarnsforeldre kvier seg for å reise langt med barna. Hvordan skal...
Les mer