Maspalomas – sandkasse for voksne

image
Solnedgangstips: Maspalomas

Ett skritt opp, to tilbake. Den myke ørkensanden i Maspalomas er en gave til alle som vil ha sprettrumpe.

Sandmassen er nærmest uendelig der den bølger seg fra Playa del Ingles til Maspalomas på Gran Canarias sørkyst. Lett tilgjengelig er den også.

image
Maspalomas er som et mini-Sahara.

Men det morsomste er selvsagt å hive seg uti dynene, leke, hoppe, rulle og bli en del av ørkenlandskapet. Det er som å være midt i tjukkeste Sahara, hadde det ikke vært for det indigoblå Atlanterhavet i bakgrunnen.

Sandkornene som sveiper over dynene får 3D-effekt i det lave sollyset, og er du så heldig å være her med kjæresten din, så gjør dere lurt i å innstallere dere på en topp (med en flaske cava) og ta farvel med solen sammen. Gratis og himla romantisk!

image
Gran Canaria er full av overraskelser for den som leter.

TIPS: ikke vask håret før du skal dit, for de knøttsmå sandkornene smyger seg inn overalt, så hårvasken kan spares til etterpå.

image
Ørkenhår!
Vibeke Montero

Oppdragsgivere: Aftenposten, VG, Egmont Publishing, med flere.
Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.
Beste reiseminne: Å stå ansikt til ansikt med fjellgorillaene i Bwindi Impenetrable Forest i Uganda.
Verste reiseminne: En reise til Marokko da jeg først ble frastjålet passet, og så havnet i rettsak etter å ha kjørt på en jente som brakk benet. Grøss og gru.
[email protected]

Mer fra Vibeke Montero

Husmorferie i Gøteborg

48 timer i Gøteborg: Selv på husmorferie klarer Caroline å spore opp...
Les Mer