Manikyr i New York

Hortus Nailwork New York 1050 - Manikyr i New York
Vakre, negler med minimalistisk dekor på Hortus Nailwork i New York. Foto: Hortus Nailwork

Det første jeg gjør når jeg ankommer New York, er å gå på nærmeste manikyrsalong. Uansett hvor du er i byen, er det en rett rundt hjørnet.

Det skal visstnok være 2 000 neglesalonger i New York. Konkurransen er tøff og det er stort sett mye billigere å få stelt neglene der enn hjemme.

I fjor bodde jeg i den røffe – men ifølge New York Times up and comping – nabolaget Bedford Stuyvesant. Da ble det seff oransje og gull på neglene, lakken ble lagt på en koreansk salong. Det var overhodet ingen grunn til å være flau over neglene der jeg hang rundt en stang på J-train.

Hortus nailwork New York USA 1050 1024x683 - Manikyr i New York
Neglesalongen Hortus Nailworks på Manhattan, New York. Foto: Hortus Nailworks

Men så kom jeg over Hortus Nailworks på Downtown, som hadde en hel annen tilnærming til farger og stil. Her var det ingen flashy JLo-fager. Neglene ble holdt i en naturlig form. Fargene var nedtonede og de brukte formen på neglene til å lage mønster. Negl og farge gled over i hverandre. De kunne også lage dekor, men du kan glemme paljetter og stener. En liten gullstripe over rosa, gjennomskinnelige negler, derimot. Eller bare en liten vinge på neglen. Så enkelt og vakkert. Og perfekt til små hipsterringer som man du kjøpe i Bedford Avenue, på den andre siden av brua.

Hortus nailwork New York USA negler 1000 - Manikyr i New York
Lyse farger og spesielle mønstre er Hortus Nailworks signaturstil.

Salongen er liten oase i seg selv, med sine mange grønne planter og senkede skuldre.

Priser fra 15 dollar.

210 Forsyth Street, New York
Hortusnailwork.com

Dra på hiphop-ekspedisjon i Bronx og Brooklyn»»

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Koder fra historien
,
More from Inga Ragnhild Holst

Ikke dra på ayurveda-sted for å bli frisk

Dra heller hvis du vil nyte fantastisk massasje, trene yoga og spise...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *