Blow og brow i London

London_shopping3
Ta en askepott i London!
I London blir du pen på en time. Og det koster ikke all verdens.

Noen som skal til London snart? Hvorfor ikke legge inn en oppgradering av fasaden? Så blir du ekstra pen på instagrambildene dine.

Midt i Oxford Street ligger varehuset Miss Selfridge. Her ligger både hårsalongen Hershesons og skjønnhetssalongen Blink. De har også andre avdelinger andre steder i London, men jeg synes det er praktisk at de ligger side om side.

Kul på håret

Bypaaske_London_18
I London tar jeg ‘en Askepott’ og stikker innom både blow bar og brow bar.

Hershesons hverken farger eller klipper, de bare vasker og føner, børster og styler. I rekordfart. Det fungerer sånn: Først velger man look i en meny med tolv ulike stiler. Skal det være en oppsatt Dirty ballerina eller en rampete Twisted sista? Eller kanskje en forførende Big & Brushed? Jeg velger sistnevnte.

Pris: 30 pund

Blow og brow i London 1

Flørteblikk

Bypaaske_London_21
På Blink blir du blafrende vakker!

Blink er en browbar som har spesialisert seg på indisk threading. Trådteknikken skal sikre at hvert eneste lille hår rives ut med røttene for et varig resultat, og de indiske damene har en imponerende teknikk der de bruker munnen for å holde i tråden. Vil du virkelig fjonge deg, kan du be om et sett med flørtevipper. De festes ytterst på vippekanten og gir en lekker vifteform til øyet. Very Audrey Hepburn.

Pris: 19 pund for øyenbrynsforming. 70 pund for flørtevipper som varer i opptil seks uker.

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

Koder fra historien
, , ,
More from Vibeke Montero

5. juni 2016

Fra tamme tigere og stengte øyer i Thailand til svart iskrem og...
Les mer