Jeg er veldig glad i jobben min, og på ekstra gode dager er jeg så heldig at jeg får i oppdrag å delta på treningsreiser. Tidligere har jeg blant annet vært på tur til Kroatia med Jomfrureiser, jeg har vært med på sanddyneyoga i Dubai med Samadhi og nå sist fikk jeg teste Mamma Bootcamp på Gran Canaria i regi av Star Tour.

Mamma Bootcamp er spennende. Ikke fordi selve treningen er revolusjonerende på noe vis, men fordi den er skreddersydd for mammakroppen. (Du vet, den som har forandret seg totalt på ni måneder, og som man skal bli kjent med på nytt etter en graviditet.)

Mamma Bootcam er naturlig nok kun for kvinner, og treningen er skreddersydd for svake bekkenbunner.
Mamma Bootcamp er naturlig nok kun for kvinner, og treningen er blant annet skreddersydd for svake bekkenbunner.

Jeg har to barn selv, elsker å trene og drømmer stadig vekk om den perfekte strandkroppen som jeg etterhvert innser at aldri kommer til å bli en realitet. Men når det er sagt, en mammakropp er så mye mer enn strømlinjeformet perfeksjon. Alle som er mamma, eller har en mamma, vet at en myk favn er mye mer verdt enn en sixpack. Men det hindrer oss ikke i å svette oss gjennom mer eller mindre heldige øvelser for å forsøke å få kontakt med den vi var før vi fødte.

Inga har sansen for sykkelferie, sjekk hennes tips her

Sterke armer gir god holdning, og steinene fra stranda fungerer godt som frivekter.
Sterke armer gir god holdning, og steinene fra stranda fungerer godt som frivekter.

Olga Rönnberg har spesialisert seg på mammatrening. Hun har gjort det til sin nisje, og hun vet godt hva hun snakker om. Hun er selv fembarnsmor, hvorav de to yngste på fire år er tvillinger. Et av de andre barna har Downs syndrom, og i tillegg har hun to bonusbarn. Respekt!

Olga Rönnberg har skapt en treningsbølge for mødre i hjemlandet Sverige, og er selv et flott eksempel på en sunn kropp.
Olga Rönnberg har skapt en treningsbølge for mødre i hjemlandet Sverige, og er selv et flott eksempel på en sunn mammakropp.

Hun har selv opplevd hvordan det er å gå opp tretti kilo i løpet av graviditetene, og startet å trene for å gå ned i vekt, samtidig som hun håpet at treningen ville gi henne et sårt trengt energipåfyll. Det funket!

I dag driver hun Mamma Fitness i hjemlandet Sverige, og et par ganger i året arrangerer hun Bootcamp i syden. Da fylles plassene opp i rekordfart, for muligheten til å slikke sol, nyte ferietempo og samtidig trene seg lekker er noe som fenger!

Følg med på Mamma Bootcamps nettside på hvor ferden går neste gang.

Her er hele reportasjen fra treningsreisen min til Gran Canaria for å teste Mamma Bootcamp-konseptet (fra Foreldre og Barn)

[separator type=»thick»]

PT Olga Rönnberg på Instagram