Engelsk landsbyliv here I come!

Ferden min gjennom Englands vakreste landskap av landsbyer og innsjøer begynner i kofferten.

Engelsk landsbyliv i vente… I morgen setter jeg kursen for Lake District i nordvest-England, og det føles som hundre år siden jeg sist satte fot i det som lenge var mitt andre hjemland.

Det var i England jeg studerte foto, og da bodde jeg i Cornwall i tre fantastiske år. Siden den gang har reisene mine i England handlet om London. Denne gangen er det Englands vakreste natur jeg reiser for å oppleve, nærmere bestemt til Cumbria; et område som UNESCO har lagt sin vernende hånd over.

I Lake District skal jeg drikke afternoon tea og gå turer i billedskjønt landskap – ti innsjøer på en dag. Og jeg skal fordype meg i lokale spesialiteter og magiske steinsirkler. Det blir ikke bedre! Håper du vil være med på ferden, for jeg vet at mange av dere – som meg – har en forkjærlighet for britisk landsbyromantikk!

Følg meg gjerne på Instagram der jeg oppdaterer med live snutter på Instagram stories: Bortebest_bestabroad

Men herregud, hva pakker man?? Det er meldt overskyet og kjølig vær (typisk!), så her er det bare å helgardere seg:) Jeg synes alltid det er vanskelig å pakke for kaldt klima, så det gjelder å helgardere seg. Jeg har gravd frem cordfløyelsjakken fra “gamledager” og regnfrakk. Vi får se om det holder!

 

 

 

 

Vibeke Montero

Oppdragsgivere: Aftenposten, VG, Egmont Publishing, med flere.
Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.
Beste reiseminne: Å stå ansikt til ansikt med fjellgorillaene i Bwindi Impenetrable Forest i Uganda.
Verste reiseminne: En reise til Marokko da jeg først ble frastjålet passet, og så havnet i rettsak etter å ha kjørt på en jente som brakk benet. Grøss og gru.
[email protected]

Tags from the story
,
Mer fra Vibeke Montero

Jeg lengter alltid etter dette

Hva lengter du etter på ferie? Jeg savner å la kameraet ligge...
Les Mer

2 Kommentarer

Kommentarfeltet er lukket.