Engelsk landsbyliv here I come!

Lake District pakking 1050x788 - Engelsk landsbyliv here I come!

Engelsk landsbyliv i vente… I morgen setter jeg kursen for Lake District i nordvest-England, og det føles som hundre år siden jeg sist satte fot i det som lenge var mitt andre hjemland.

Det var i England jeg studerte foto, og da bodde jeg i Cornwall i tre fantastiske år. Siden den gang har reisene mine i England handlet om London. Denne gangen er det Englands vakreste natur jeg reiser for å oppleve, nærmere bestemt til Cumbria; et område som UNESCO har lagt sin vernende hånd over.

I Lake District skal jeg drikke afternoon tea og gå turer i billedskjønt landskap – ti innsjøer på en dag. Og jeg skal fordype meg i lokale spesialiteter og magiske steinsirkler. Det blir ikke bedre! Håper du vil være med på ferden, for jeg vet at mange av dere – som meg – har en forkjærlighet for britisk landsbyromantikk!

Følg meg gjerne på Instagram der jeg oppdaterer med live snutter på Instagram stories: Bortebest_bestabroad

Men herregud, hva pakker man?? Det er meldt overskyet og kjølig vær (typisk!), så her er det bare å helgardere seg:) Jeg synes alltid det er vanskelig å pakke for kaldt klima, så det gjelder å helgardere seg. Jeg har gravd frem cordfløyelsjakken fra “gamledager” og regnfrakk. Vi får se om det holder!

 

 

 

 

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

2 kommentarer

Gode debatter er verdifulle. Vi ønsker oss en saklig debatt, og har ikke rom for hets, sjikane eller andre former for netthat. Bortebest fjerner innlegg som vi ikke føler hører hjemme i det offentlige rom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *