Engelsk landsbyliv here I come!

Ferden min gjennom Englands vakreste landskap av landsbyer og innsjøer begynner i kofferten.

Engelsk landsbyliv i vente… I morgen setter jeg kursen for Lake District i nordvest-England, og det føles som hundre år siden jeg sist satte fot i det som lenge var mitt andre hjemland.

Det var i England jeg studerte foto, og da bodde jeg i Cornwall i tre fantastiske år. Siden den gang har reisene mine i England handlet om London. Denne gangen er det Englands vakreste natur jeg reiser for å oppleve, nærmere bestemt til Cumbria; et område som UNESCO har lagt sin vernende hånd over.

I Lake District skal jeg drikke afternoon tea og gå turer i billedskjønt landskap – ti innsjøer på en dag. Og jeg skal fordype meg i lokale spesialiteter og magiske steinsirkler. Det blir ikke bedre! Håper du vil være med på ferden, for jeg vet at mange av dere – som meg – har en forkjærlighet for britisk landsbyromantikk!

Følg meg gjerne på Instagram der jeg oppdaterer med live snutter på Instagram stories: Bortebest_bestabroad

Men herregud, hva pakker man?? Det er meldt overskyet og kjølig vær (typisk!), så her er det bare å helgardere seg:) Jeg synes alltid det er vanskelig å pakke for kaldt klima, så det gjelder å helgardere seg. Jeg har gravd frem cordfløyelsjakken fra “gamledager” og regnfrakk. Vi får se om det holder!

 

 

 

 

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

Koder fra historien
,
More from Vibeke Montero

Hvor reiser du når – del 1

Hvor reiser du for å sikre deg spennende opplevelser hele året rundt?...
Les mer

2 Kommentarer

Kommentarer er stengt.