Jeg tror jeg kunne myrde for å få kloa i Badgley Mischa-kjolen. Men heldigvis trenger jeg ikke det. Jeg kan leie den fra Rentherunway.com
Jeg tror jeg kunne myrde for å få kloa i Badgley Mischa-kjolen. Men heldigvis trenger jeg ikke det. Jeg kan leie den fra Rentherunway.com

Vi nordmenn kler oss ikke opp for å gå på jobb. Det gjør de i New York. Og de kler seg ikke bare like elegant som folk i Madrid eller Paris, de legger til noen eksentriske detaljer som du aldri vil se andre steder. Det er en fest å ta en kopp kaffe og se folk småløpe på vei til jobb (slentrer du av gårde i New York, får du beskjed om å gå til siden på fortauet så folk kan komme forbi) i kjoler, med en clutch på armen og fabelaktige smykker. Her ser du klærne fra visningene til Alexander Wang, italienske Valentino kombinert med noe fra Isabel Marant. Og så klart et eller annet fra den vesle jålegaten Mott Street i NYC eller fra en kul designer i Brooklyn.

Vil du også se ut som en million dollar på New York-turen? Her er løsningen for deg: Lei kjoler, smykker, sko og vesker fra designere som Carolina Herrera og Marchesa, som er en av Michelle Obamas favorittdesignere, eller noe fra et europeisk motehus. Selskapet Rentherunway.com leier nemlig ut hele outfits. Moroa koster fra 30 dollar per plagg, men regn likevel med å betale litt mer for full outfit.

Ciao, dere! Vi er allerede på vei til flyplassen.

Få flørtevipper i New York

[separator type=»thick»]

Rent the runway på Instagram