Kjolelykke til leie i New York

Rentherunway.com 1050
På Renttherunway kan du leie klær fra deignere som (f.h.) Kate Spade, Matthew Williamson og Halston. Foto: Renttherunway.com
Nå kan du stråle på Fifth Avenue i en kjole fra Versace eller Kate Spade. Og fortsatt ha penger igjen på kortet. Lei stasen!
Jeg tror jeg kunne myrde for å få kloa i Badgley Mischa-kjolen. Men heldigvis trenger jeg ikke det. Jeg kan leie den fra Rentherunway.com
Jeg tror jeg kunne myrde for å få kloa i Badgley Mischa-kjolen. Men heldigvis trenger jeg ikke det. Jeg kan leie den fra Rentherunway.com

Vi nordmenn kler oss ikke opp for å gå på jobb. Det gjør de i New York. Og de kler seg ikke bare like elegant som folk i Madrid eller Paris, de legger til noen eksentriske detaljer som du aldri vil se andre steder. Det er en fest å ta en kopp kaffe og se folk småløpe på vei til jobb (slentrer du av gårde i New York, får du beskjed om å gå til siden på fortauet så folk kan komme forbi) i kjoler, med en clutch på armen og fabelaktige smykker. Her ser du klærne fra visningene til Alexander Wang, italienske Valentino kombinert med noe fra Isabel Marant. Og så klart et eller annet fra den vesle jålegaten Mott Street i NYC eller fra en kul designer i Brooklyn.

Vil du også se ut som en million dollar på New York-turen? Her er løsningen for deg: Lei kjoler, smykker, sko og vesker fra designere som Carolina Herrera og Marchesa, som er en av Michelle Obamas favorittdesignere, eller noe fra et europeisk motehus. Selskapet Rentherunway.com leier nemlig ut hele outfits. Moroa koster fra 30 dollar per plagg, men regn likevel med å betale litt mer for full outfit.

Ciao, dere! Vi er allerede på vei til flyplassen.

Få flørtevipper i New York

Rent the runway på Instagram

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Tags from the story
, , , ,
Mer fra Inga Ragnhild Holst

Hjerter for chili

(BANGKOK) Sitrongress, koriander og hissige chili. Innkjøpslisten til husmødrene i Thailand minner...
Les Mer