Så vippene flagrer i New York

Vippeinnlegg
Flyr du over Atlanteren, er vippe-extensions rimeligere. Vi snakker halv pris. Men hvem reiser helt til New York for å ligge stille og kjede seg i halvannen time?

Har du prøvd vippeextensions, så vet du at det er det ultimate beviset på at man skal lide for skjønnheten. For det første er det en tålmodighetsprøve å få dem påsatt. Halvannen time på rygg mens noen pirker i vippefestet ditt er like ubegripelig stressende som en langdistanseflyvning med to barn som sparker deg i ryggen gjennom hele turen.

Lange vipper tar lang tid, eller?
Lange vipper tar lang tid, eller?

Dådyrvipper til besvær

Dessuten er de påsatte vippene irriterende når du skal dusje, klø deg i øyet, fjerne mascara – og ikke minst, ligge på mage. Du blir liggende på kanten av puta, i et desperat forsøk på å verne om hver eneste pålimte dådyrvipp. Dyrt er det også. I hvertfall i Norge, hvor et blafrende blikk koster godt over 1.500 kroner. Flyr du over Atlanteren til New York, er det rimeligere. Vi snakker halv pris. Men hvem reiser helt til New York for å ligge stille og kjede seg i halvannen time?

blank
Lange vipper tar lang tid, eller?

Men fortvil ikke, nå snakker alle om ‘individual lashes’, eller party lashes, i det store eplet. På salongen Benefit setter de på punktvipper på TJUE MINUTTER, og de kommer med en fem dagers garanti.

blank
Sånn ser vippene ut før påsetting.
blank
Etter ti minutter er vippene på plass på høyre øye.

Varer lenge

Garantien innebærer at hvis en vipp faller før fem dager har gått, så stikker du innom, også setter de på en ny vipp før du rekker å blunke. Og her snakker vi skikkelig vifteform i en dypsvart farge. Mascara er overflødig. Ettersom jobben kom med femdagersgaranti, forventet jeg at vippene ville falle omtrent på tolvslaget den fjerde dagen. Men det skjedde ikke. Vippene satt som støpt i en hel uke, så begynte et par å løsne, men de fleste holdt i hele to uker!

Husmorens tips til New York

 

blank
Etter ti minutter er vippene på plass på høyre øye.

Sammenlignet med halvannen time med pirk der du ligger bom stille, er dette en morsom opplevelse som får deg til å føle deg akkurat så chic og Sex in the City som du bare kan i New York. Pris: 30 dollar (pluss tips så klart). Bestill time, og be om ‘an appointment for individual lashes’ – tlf: (212) 769 1111

blank
Kan du være så snill å flytte til Norge snille vippemagiker?

Beliggelsen er det heller ikke noe å si på: En salong ligger i Soho (adresse: 454 West Broadway) og en annen ligger i Upper East Side i en parallellgate til Park Avenue (adresse: 1301 3rd Avenue).

Benefits cosmetics in Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 10534284.

More from Vibeke Montero
Lonely Planet: Disse landene må vi til i 2017
Bermuda? Finland? Virkelig? Men når Lonely Planet tar på seg spåkonedrakten sin...
Read More