KONKURRANSE

Masq goodie bag
Gratulerer til Maria Villmones Bondeson som får denne goodie-bagen fra Masq i posten!
Tid for konkurranse! Hva er ditt beste pakketips?

Tid for konkurranse! Gi oss ditt beste pakketips, og vinn en pose full av kosmetikk. Verdi 1000 kroner.
Ruller eller bretter du klærne? Tar du ekstra kopi av passet? Eller reiser du aldri uten en lykkeamulett? Husk at for hver gang du deler konkurransen, så får du mer og bedre karma:)

Dette inneholder Bortebra.no’s goodie bag:
* Teeth Whitening Start kit fra Beconfident
* Kul boks med 12 øyenskygger i brune og gylne toner fra W7
* Rougekost fra Sam og Nick, som ble kjente for sine makeup-videoer på YouTube
* Grow Gorgeous Growth Serum for håret
* Topp til tå-såpe fra det søte, britiske babystellmerket Love Boo
* Håndkrem fra Hand Chemistry, en bestselger fra britiske Boots
* Løs mineralpudderouge i dus rosa fra Nicky K
* Hånd- og neglekrem fra Grace Cole
(takk til MASQ og POLHEM)

For å delta på konkurransen deler du ditt beste pakketips i kommentatorfeltet, eller legger igjen en kommentar på Facebook-siden vår.

Lykke til!

Tags from the story
, , ,
More from Vibeke Montero
Hvordan blir du cruiseilicious?
Jeg har trampet i cruisesalaten nok ganger til å vite at det...
Read More

42 Comments

 • Hei. Mit beste pakketips er å begynne å pakke i god tid, tenke seg godt om slik at en unngår å ta med alt for mye. Jeg tar med bøker som jeg kan legge igjen. I håndvesken har alt sin faste plass slik at det er finne frem pass, billetter, penger mm. 🙂

 • Jeg bruker alltid vakumposer ( i passende størrelse) som jeg pakker klærne i. De tar utrolig mye mindre plass når du får suget ut all luften. Litt problem kan oppstå når du skal hjem, da ikke alle reisemål har støvsuger 🙂 Jeg løser dette ved å sette med på vakumposen og presse luften ut så godt som det lar seg gjøre.

 • Ha alltid plass til litt ekstra klær
  Så kan du shoppe uansett vær
  Det er alltid koselig å kjøpe noe der man reiser
  Ellers kan du alltids høre med din kamerat om han er med å spleiser
  Passet er viktig å ha med seg
  Sjekk om det er gyldig i god tid før, så du ikke får et nei!
  Ta doble kopier av alle dokumenter
  Du vet aldri om du mister eller hva som venter
  Sånn ellers, så håper jeg dette var nyttig
  God tur til de som skal, håper at dere får det vittig.

 • Jeg har laget en huskeliste for “ut å reise”. Den inneholder “alt” for sommerferie- vinterferie- weekendturer – fjellturer – sol-og-bad-ferier – osv. og stikkord som “vanne blomster” – “tømme søppel” ( det lukter ikke spesielt godt etter en uke hjemme og jeg i Syden ….. ) “avtale med naboen om å ta inn post” – pass – penger – kredittkort osv. og den listen ligger på PCen. Da er det bare å plukke den fram og pakke for aktuelt reisemål og lengde. 🙂

 • Mitt beste pakketips er å ta av korken på kosmetikkflasker, legge plastikkfolie over åpningen, og så skru på korken igjen. Aldri mer åpne kofferten og finne klærne badende i shamporester! 🙂

 • Mitt pakketips er: Travel light!
  Ta med minst mulig, så har du plass (og en unnskyldning) til å shoppe på tur 😉
  Dessuten har jeg erfart at det er ganske lurt å ha medisiner i håndbagasjen, alt annet kan man ordne når man kommer frem..så lenge man har husket visa-kort, reiseforsikring og pass 🙂

 • Mitt beste pakketips er å ta alt av flytende slik som shampoo og sminkefjerner i poser og å rulle klærne før du legger dem i kofferten/baggen, det tar mye mindre plass enn å brette dem:)

 • Jeg sjekker pass i god tid før avreise og tar bilde av det. Sjekker at forsikring ol er i orden. Investert i en lett koffert for å fylle den mest mulig. Ruller klærene. Prøver å heller ta med for lite klær enn for mye (må jo ha plass til shopping). Tar med prøver som har samlet seg opp som shampoo, balsam og bodylotion som kan kastes etter bruk. Pakker alt flytende og skotøy inn i poser. Kjøper solkrem på taxfree, viktig at den er ny (og billig). Viktigste tingene (pass, billetter, lommebok, mobil og kamera) i håndbagasje, pluss ting som gjør reisen komfortabel (bok, magasin, fleecepledd, ørepropper, tyggegummi, håndkrem). Husk også et ekstra skift i håndbagasjen ved avreise fra et kaldt land til et varmt. Spesielt om kofferten skal komme på avveie så har man et ekstra skift.

 • Sjekk alltid at passet er gyldig lenge før du skal reise, ta så et kopi av det i tilfelle passet ditt blir stjålet på reisen eller at du mister det! Ta med det mest nødvendige, man pakker for mye uansett. Er det noe man mangler kan man alltids få kjøpt det i utlandet. Sjekk hvor mye kofferten veier før du drar, ta også med deg koffertvekt så du kan sjekke på tilbaketuren også 😉 Ta med solkrem av forskjellige faktorer, begynn med høy for å så gå ned på faktoren. NYT ferien og opplev så mye som mulig!

 • Roll the clothes, stuff some of the smaller pieces into shoes to save space. Pack all the liquid things in bags, newspaper, or something skinny and waterproof (and then roll around with clothes if fragile).
  Take less, pack smarter 🙂

 • Pakk inn ALT flytende som kan lekke i dobbel pose ha på plast over tuten før du skrur igjen korken. Ingenting er verre enn lekkasje av såper, kremer e.l utover klær og sko.
  For å få bedre plass, pakk inn sokker og det som tar relativt lite plass inni sko.

  I håndbagasjen: Ta med diverse kremer i små beholdere, tilfelle bagasjen forsvinner! Kjøp små beholdere, eller bruk fantasien, til og med gamle linsebeholdere kan brukes til feks foundation. Husk nødvendige medisiner!

  Ellers kan det være greit å knyte en fargerik tråd på kofferten, så kjenner du den igjen blandt de mange svarte trillekoffertene som finnes. Kontaktinfo på en lapp på toppen av bagasjen inni kofferten er også er godt tips hvis uhellet skulle være ute.

 • Tenk nøye gjennom hva du EGENTLIG trenger å turen! Ja, du har kanskje mange fine klær det er morsomt å gå i/vise frem, men er det verdt det?
  Og rull klærne, i alle fall det som “tåler” å bli krøllete, som undertøy!

 • Mitt beste pakketips er å ikke pakke for mye. Som regel trenger man ikke alt det man tar med seg og det blir bare ekstra å drasse på. Jeg pleier å ta med meg mye mer enn det jeg trenger og jeg får bare masse ekstra å dra på. Det er ikke noe poeng i det. 🙂

 • Heisann! Mitt beste pakketips er å plassere ting du absolutt ikke fungerer uten, som piller, tannbørste og noen ekstra truser, i håndbagasjen. Hvis du mister bagasjen har du allerede det mest nødvendige, og trenger ikke å stresse og la det ødelegge ferien. Et annet tips jeg alltid bruker på hjemreisen, er å kle meg opp i de klærne som tar mest plass i kofferten, som jakker og lignende. Da er det plass til extra mye shopping, juhu!

 • Mitt pakketips er å ta bare de klærnene som kan skape mest mullig outfits, som er behagelig å ha på og elegant

 • Mitt beste pakketips er å rulle alle klærne. På denne måten tar det mindre plass i kofferten, man kan pakke med mer og klærne blir heller ikke skrukkete

 • Hei! 🙂
  Mitt beste reisetips (for å få plass til alt i kofferten) er:
  -Å bare ta med seg det nødvendige
  -Å pakke klærne inn i plastposer (brødposer), da tar de utrolig mye mindre plass.

 • Mitt beste pakketips er at du pakker klærne sidelengs (altså slik du setter bøker i hyllen).
  På den måten får du plass til mye mer, i tillegg trenger du ikke rote til hele kofferten om du skal ha et klesplagg som ligger nederst i kofferten.

 • Mitt beste pakketips er å skrive en liste med alle tingene jeg skal ha med noen dager i forveien, slik at jeg kan oppdatere listen underveis så jeg er sikker på at jeg ikke glemmer noe! for om jeg pakker alt på en gang så glemmer jeg alltid noe ha-ha 🙂

  mitt andre pakketips er å alltid bruke brødposer rundt sko, og kosmetikk slik at ikke det andre jeg har med skal bli skittent!

 • Mitt besteakketips er å ta med så lite som mulig på vei bort og fylle koffert med så myekjekt som mulig på vei hjem:)! Jeg elsker å feks kjøpe matvarer fra der jeg er på ferie, feks honning fra cuba, eller kaffe fra costa rika, eller hva med å finne noe kjekt i en interiørbutikk i en storby:)? Da tar du ked deg stemningen hjem fra elle plassene du har vært:)

 • Erfaringsmessige tips (som jeg omtrent aldri følger selv:P):
  – pakk lett
  – ha system i pakkingen
  – det er som regel nok med to par sko – ikke 10 (henger tett sammen med tips nr1;))
  – skriv liste! (er vel den eneste jeg klarer å følge;))

 • Mitt absolutt beste pakketips er å ha bra system i sakene! Det du vet du blir å trenge fort, pakker du sist slik at det blir øverst i bagen/kofferten 🙂 på denne måten blir det organisert, og du får god plass!

 • Mine pakketips jeg alltid bruker er først og fremt å ha en pakkeliste, og pakke i poser så ting blir mer organisert. Og alltid å ha med skift, tannbørste og det viktigste i håndbagasje, for man vet aldri om kofferten kommer frem sammen med deg. Har opplevd flere ganger på lengre reiser at kofferten er forsinka eller i verste fall borte, og da er det fryktelig kjipt å ikke ha noe nødvendig i håndbagasjen. 🙂

 • mine topp tips 😀

  – pakker ikke noe som ikke passer sammen med minst to andre plagg.

  – Tar på meg de største plaggene under reisen, så får jeg plass til mer i kofferten 🙂

  – om jeg reiser lett, og er redd for om jeg har nok klær med, tar jeg med en liten pose vaskemiddel.

  – pakker plagg i mørke farger, og gjerne noen mønstrede stoffer, fordi det skjuler flekker bedre enn på hvite klær (Y)

  – Skal jeg på strandferie er en strandhatt et absolutt må ha med! så fyller jeg hatten med små plagg som sokker og topper, så holder hatten på formen, selv om kofferten er tettpakket 😀

  – Ha alltid med minst ett par med gode sko.

 • Ha alltid et ekstra skift + badetøy i håndbagasjen:) og en ekstra bok med i bagasjen. Vet aldri når du må vente litt ekstra og trenger underholdning. :))

 • Mitt beste pakketips er å lage en liste der du skriver ned det du tror du kommer til å få mest bruk for.
  Kryss av for hver ting og se hva du mangler.
  Ikke ta ta med 7 plagg av hvert plagg du skal ha med ! ;D

 • Mitt beste pakketips er å pakke det du vil ha med, for så å ta ut iallefall en tredjedel av det du pakket – du bruker nemlig ikke så mye uansett! 🙂

 • Beste pakketipset mitt er å skrive liste, aller helst på mobilen en god stund i forveien. Så kan du skrive ned det du kommer på på farten, på jobb eller lignende – for jeg har sjeldent snøring på hva jeg skal putte oppi baggen når jeg står der kvelden før :)!

 • Planlegg på forhånd hva du trenger å ta med,
  pakk kun klær du liker og trives i,
  ta med komfortable sko,
  pakk gjerne i to små bager i stedet for en stor, det er enklere å bære. 🙂

 • Mitt beste pakketips er å skrive en pakkeliste – og legge den med i bagasjen. På den måten holder du styr på hva du har med deg, og kan krysse av listen før du drar hjem slik at du vet at du har husket alt.

 • Mitt beste pakketips er å skrive en liste over hva man trenger. På denne måten kan man luke ut unødvendige plasstyver før de sniker seg oppi kofferten. Planlegg antrekk for hver dag og ta med en liten pose vaskemiddel slik at du kan vaske favorittplagget i vasken og bruke det flere ganger 🙂

 • Pakk minst mulig! Man trenger aldri så mye som man tror.. dessuten kan man alltids shoppe det man ikke har 😉 Nok svømmetøy om man skal til en varm strand. Tannbørste og tannkrem. Lader til det som trenger å lades! 😀

 • Mitt tips er enkelt, men likevel veldig effektivt. Når man velger ut hvilke klesplagg man skal ha med, så ha en regel om at hvert plagg skal passe til minst to av de andre plaggene man har med. Dermed kan man med få plagg ende opp med mange forskjellige antrekk, og sjansen for at flere av plaggene bare blir liggende i kofferten uten å bli brukt minsker betraktelig 🙂

  Mvh Tonje

 • Pakk inn shampoo og annet flytende i plastposter med zip lock (lært av erfaring..)
  Ha med plastposer til å pakke skittentøy i så du slipper å vaske alt når du kommer hjem
  Ikke ta med så mange par med sko, de tar plass og er vanskelige å pakke
  Ha plass til overs for skatter du kjøper i løpet av ferien
  Ha med ‘the essentials’ i håndbagasjen i tilfelle hovedbagasjen blir forsinket
  Husk at du skal trekke/bære denne bagasjen rundt på buss, tog, fly – det bør ikke være for tungt..

 • Jeg har opplevd å miste bagasjen ved flere anledninger, så mitt pakketips er enten bare ta med seg håndbagasje (f. eks. ved weekendopphold eller langhelger). Eller pakke med seg det mest nødvendige i håndbagasjen, dvs. det man absolutt ikke klarer seg uten, og gjerne et skift med klær i tillegg.
  Et annet tips er å bruke samme sko under reisen som du kan bruke på bestemmelsesstedet. Det er forferdelig å komme til varmere strøk i varme, tykke sko, og ikke få kofferten hvor sandalene ligger.

  Les også på flyplassens sine nettsider om hva som man har lov til å ta med seg inn i flyet, og hva man bør pakke i bagasjen som skal sendes.

 • mitt pakketips er å ta det viktigste i håndbagasjen. og om det er noe du er avhengig av ( medisiner eller lignende) pakk med dobbelt og ha ett sett i kofferten og ett sett i håndbagasjen.

 • Mitt beste pakketips er å ikke overdrive. man tror alltid man får bruk for så mye mer enn man faktisk gjør. Og er krisen komplett og man mangler noe underveis, så er det som regel mulig å få tak i det på feriestedet. Med mindre man er midt i jungelen, og da er det vel ikke så nøye allikevel 😉 Ikke still for høye krav til hverken sminke eller trendy antrekk – less is more – særlig på ferie 🙂

 • Mitt beste pakketips er like enkelt som det er vanskelig: pakk lett! Jeg har erfart dette gjennom mange reiser, spesielt vi jenter har jo en tendens til å glemme det bort 😉 Pakk klær osm kan kombineres, så er det enkelt å ikke måtte ta med seg hele garderoben 🙂

Comments are closed.