Har du lagt din elsk på Victoria’s Secret sine vakre bikinier og badedrakter, så bør du sørge for å hamstre nå! Undertøyskjeden vil nemlig legge ned badetøylinjen sin, og varsler at 2016 er siste sesong.

Victorias Secret bikini
2016 er siste sesong med badetøy fra Victoria’s Secret.

Strass og strutsefjær

Vi damebloggerne i Bortebest har for lengst falt pladask for Victoria’s Secrets dekadente badetøy, som har vært et paradis med paljetter og palmer, strass og strutsefjær, tyll og tigerprint. Om ikke annet, så har vi sittet limt inntil skjermen når Adriana Lima, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio og de andre englene har tatt catwalken med storm.

Men nå er det altså slutt på bikinier og badetøy, og også på den ikoniske katalogen som lenge har vært selskapets mest kjente promoteringsmateriale. Grunnen er at de vil renkjøre produktlinjen sin som et undertøysmerke. Det var sånn det startet i 1977. Og det er sånn de vil frontes i 2017, førti år senere.

Vi har nå valgt oss et par nye favorittmerker. Kanskje du også liker dem?

Kiini – håndlagd med en god dose bohemia. Merket er født i New York, men tar seg godt ut på en hvilken som helst drømmestrand. Vi lover!

She Made Me – heklede herligheter designet av en beach babe fra Australias gullkyst. Det sier egentlig alt om hvor kule disse bikiniene er.