Få ting gleder meg like mye som en blomsteroverraskelse. Bare synd at det skjer så sjelden… jeg måtte bla meg helt tilbake til 2015 for å finne bildet ovenfor!

                            Annonse - Interflora

Alltid hyggelig med blomster

I disse merkelige dager, hvor mange av oss sitter i karantene, skal det ikke så mye til for å glede andre. Samtidig er det ikke så enkelt å vise omsorg når vi ikke kan gi hverandre en klem eller stryke noen over kinnet. Derfor er jeg takknemlig for at Interflora finnes, og for at de fortsetter å levere blomster hjem.

Hva med en påskebukett til bestemor, en oppmuntring til noen som er syke, eller hva med en flott og fargerik tulipanbukett til den du er glad i? Jeg vet ingen som ikke blir glad for blomster! Vil du sende blomster til utlandet, så fikser de det også.

(Og bare så jeg har sagt det – det er selvsagt lov å bestille blomster til seg selv også!)

Altså, snakk om perfeksjon!

Mine 5 favoritter

Knitrende tulipaner og svulmende roser er i sesong, og her tror jeg nok at tulipaner må være min favoritt. Også er det selvsagt gult som er trendfargen, ettersom det er vår og snart påske. Her har jeg valgt ut mine 5 favorittbuketter fra Interfloras utvalg.

#1 Tjue påskeroser

Interflora leverer som før. Denne lekre påskebuketten i ulike gultoner inneholder 20 roser. Den leveres gavepakket på døren til en du vil glede i disse triste tider. Pris 375 kroner.
Du finner den her.

#2 Fargerike tulipaner

Denne vakre buketten strutter av farger, og leveres vakkert innpakket.
Liten bukett koster 295 kr, og medium bukett koster 395 kr.
Du finner den her.

#3 Gul glede + sjokoladeegg

Tenk å få denne vakre oppsatsen på døra!
Påskeliljer, gåsunger og seks fylte sjokoladeegg skaper garantert glede. Pris 499 kr.
Du finner den her.

#4 Tjue flotte pastellroser

En klassisk og romantisk bukett med tjue pastellfargede roser blir aldri feil.
Leveres vakkert innpakket. Pris 350 kr.
Du finner den her.

#5 Vårlykke med vase

«Vårlykke» leveres som både stor og liten, og begge leveres med en vakker glassvase. Bare å sette rett på bordet! Pris fra 250 kr.
Du finner den her.

Deler du ikke min smak i blomster? Sjekk hele Interfloras utvalg her!

Så lett er det

Etter at du har valgt din bukett, så kan du legge ved et koselig kort til mottakeren. Da blir blomstergaven ekstra personlig!

Du kan selv velge om du ønsker levering til et bestemt tidspunkt på dagtid (250 kr), eller leveranse på ettermiddag/kveld (150 kr). Du betaler med kort, og hele prosessen tar fem minutter.

Interflora opplyser om at blomster til beboere på sykehjem leveres i resepsjonen. De ønsker også at du skal informere dem om mottakeren sitter i hjemmekarantene. Da vil blomstene plasseres utenfor døren, og mottaker vil informeres på telefon eller SMS.

Ta godt vare på dere selv der ute! Blomstrende hilsen fra meg fra den gang vi fortsatt kunne reise:)