Kamalaya Wellness Retreat i Thailand

Kamalaya Wellness Retreat
Hva kan være bedre enn en ferie der du pleier deg selv innvendig og utvendig?
Hvordan er det egentlig på Kamalaya Wellness Retreat? Og hva har de i minibaren på et sted som spesialiserer seg på detox?

Hei fra Thailand! Jeg skal ikke skrive så mye, men heller la videosnutten få tale for seg selv. Her på Kamalaya Wellness Retreat er det superlekkert – skikkelig barbent luksus på sitt aller beste!

Kikk på videoen for å finne ut akkurat hvor lekkert rommet mitt er. To stikkord: utendørsdusj og drømmeutsikt.

Hva finnes i minibaren?

Og nysgjerrig som jeg er – hva finnes i minibaren? Er det spinatdrops og urtemiksturer, eller er det lov å unne seg en g&t?

Jeg avslører også en hemmelighet jeg kanskje ikke er så veldig stolt av, her jeg er på wellness retreat for å skape balanse i kroppen.

[KGVID]https://bortebest.no/wp-content/uploads/2015/10/trim.0597E678-F825-4854-AE39-74FE8F84A87F.mov[/KGVID]
Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

More from Vibeke Montero

Sri Lanka med barn – DEL 2

Barnearbeid på en strand kan også være barnevennlig. Her er flere grunner...
Les mer