Mer vin, mikrobryggøl og herredufter på Gardermoen

Gardermoen_taxfree
Sånn ser den nye taxfreebutikken i ankomsthallen ut.

I dag åpnet den splitter nye taxfree-butikken i ankomsthallen på Oslo Lufthavn Gardermoen. Og her er det bare å glede seg! For alle vet jo at det er når man kommer tilbake til Norge igjen at man virkelig har behov for taxfree-kvota. Det er da man har knust parfymen på marmorgulvet på badet i Kreta. Det er da man har blitt vant til å drikke vin til lunsjen, og lagt seg til økologiske matvaner.

Dette blir nytt:

• Egen «herreavdeling» med dufter for menn

• Betydelig større kosmetikkutvalg for kvinner

• Vesentlig bedre vinutvalg, med 200 flere viner

• Flere lokale og økologiske produkter

• Eget område for mikrobryggerier

• Nytt kassasytem med 43 kasser mot dagens 28

• Flere norske varemerker

Gardermoen_taxfree2

Den nye butikken blir mer enn dobbelt så stor som i den opprinnelige. Størrelsen gir bedre plass for kundene, mindre køer og plass til et bredere vareutvalg. Butikken utvides i forbindelse med redesignet av nye Oslo Lufthavn.

700 nye varer

– Dette blir en unik handleopplevelse i lysere, hyggeligere og luftigere omgivelser. Jeg håper kundene våre kan gå rundt med lave skuldre. Størrelsen betyr også at vi kan utvide vareutvalget vårt betraktelig, med 700 nye produkter i alle de typiske taxfree-kategoriene, sier administrerende direktør i Travel Retail Norway, Håkon Fjeld-Hansen.

Den nye taxfree-butikken er utformet slik at den fremstår som ny og moderne samtidig som at helhetsinntrykket er i tråd med resten av flyplassen. Brede «handlegater» gjør det lettere og mer oversiktlig å navigere mellom de ulike varegruppene.

Vesentlig bedre vinutvalg

– Dette blir taxfree som man aldri har opplevd før i Europa. Nå har vi et bredt utvalg av varer og ansatte med ekspertise på det de jobber med. Dette blir en butikk som gjør at du ikke har lyst til å komme deg raskest mulig avgårde. Jeg garanterer store handleopplevelser, sier Fjeld-Hansen.

I tillegg vil Travel Retail Norway satse på flere lokale og økologiske produkter, samtidig som de vil tilby et vesentlig bedre vinutvalg. Utvalget av kosmetikk for kvinner blir også mye større i den nye taxfree-butikken. Kassasystemet blir nytt, med førtitre kasser mot dagens tjueåtte.

Juhu, sier vi! Endelig en grunn til å glede seg til å komme hjem fra ferie!

 

Vibeke Montero
 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet...

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

Gode debatter er verdifulle. Vi ønsker oss en saklig debatt, og har ikke rom for hets, sjikane eller andre former for netthat. Bortebest fjerner innlegg som vi ikke føler hører hjemme i det offentlige rom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *