5 fantastiske reiseapper

Tips riktig, pakk riktig, smør deg riktig – alt er noen tastetrykk unna. Det finnes en app for de særeste behov, også når du vil legge verden for dine føtter.

Med Tipulator på iPhonen slipper du å lure på hvor mye du skal tipse. Og regningen deler du enkelt på antall mennesker du har det hyggelig med.
Med Tipulator på iPhonen slipper du å lure på hvor mye du skal tipse. Og regningen deler du enkelt på antall mennesker du har det hyggelig med.

 

app Packing proPACKING PRO (Apple)

Pakke schmakke, sier du? Er du av typen som hiver et par tilfeldig utvalgte favorittplagg i kofferten, eller planlegger du antrekk til minste detalj? Uansett, kan du få hjelp av Packing Pro. Du laster inn informasjon om hvor du skal, hvor lenge du skal være der og hvem du skal reise med, og appen gir deg lister over essensielle ting som pass, penger, type klær, tilbehør, osv. Ekstra lister for de du reiser sammen med.

Pris: €2,69

app nevus Nevus (Apple og Android)

Det tar seg aldri lekkert ut å se ut som en brent hummer, og vi med lys, nordisk hud ser aldri ut til å lære hvor sterkt sola skinner på sørlige breddegrader. Derfor er det ingen dårlig ide å bli minnet på når det er på tide med en ny runde solkrem. Denne appen har oversikt over UV-strålene på destinasjonen din, og den lar deg også dokumentere føflekkene dine over tid og gir deg beskjed dersom noen av dem bør vurderes av en dermatolog.

Pris: € 2,43

app TripiniTripini (Apple og Android)

Lei av å romstere i vesken etter viktige dokumenter du må ha med på reisen? Nå kan du lagre alt fra flybilletter og hotellreservasjon til leiebilbekreftelse og vaksinasjonsdokumentasjon på ett og samme sted. Appen lar deg også journalføre reisen (om du vil), og har en egen Hans og Grete-funksjon som legger ut visuelle brødsmuler slik at du alltid kan se hvor du har bevegd deg og dermed slipper å gå deg vill. Snakk om å tenke på alt!

Pris: € 1,48

app google gogglesGoogle Goggles (Apple og Android)

Wow-effekten på denne appen er stor! Du tar rett og slett et bilde med mobilen av en bygning, en vinflaske, en bro eller et bokcover, og vips så søker Google opp relevant informasjon på Wikipedia. Denne appen gir meg følelsen av å ha reist langt inn i fremtiden. Pris: Gratis

 

Tip me (Android) og  app tipulatorTipulator (Apple)

Disse appene lar deg regne ut hvor mye du bør tipse, og er dere flere som skal dele regningen er det bare å taste inn antall personer.

Pris: Gratis

 

Vet du om andre gode reiseapper? Del gjerne med oss!