Kongesøvn i baksetet

Har du overnattet i baksetet av bilen vet du at det ikke er spesielt behagelig. Hvorfor ikke forvandle bilen til en liten dobbeltseng?

Frister det med en natt i baksetet?

Fuloon31

Alle som har overnattet i bilen vet at det ikke er spesielt komfortabelt. Samtidig er det praktisk å spare penger på hotell, og veldig deilig å slippe å slå opp et telt. Siste nytt på reiseduppedittmarkedet er en Fuloon Car Travel Inflatable Bed som forvandler baksetet til en liten dobbeltseng. Smart, ikke sant?

Tenk på mulighetene som åpner seg! Perfekt etter konserter, på bilferie og ikke minst, hvis du har hatt ekstra tidlig avreise, og trenger en høneblund før du fortsetter.

Ikke helt hengekøye i Mexico, men det er jo ikke alltid det man trenger.
Ikke helt hengekøye i Mexico, men det er jo ikke alltid det man trenger.

Kongesøvn og flytemadrass

Den er bred nok til at to barn, eller et lite barn og en voksen kan sove i relativ komfort. Du får kanskje ikke strukket ut bena, men du får definitivt lurt inn nok skjønnhetssøvn til å kunne fungere dagen etter. Og det er garantert mer komfortabelt enn alle andre vinkler du har testet å sove i i bilen.

Best av alt? Hvis du er så heldig å våkne opp ved en strand, så kan du snu madrassen opp ned og bruke den som en flytesofa!

Fuloon’en leveres med egen pumpe som du enkelt og greit plugger inn i bilens lighteruttak, så du slipper å besvime før du får lagt deg.

Fuloon1

 

 

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

Koder fra historien
, ,
More from Vibeke Montero

Kinsale – Irlands matmekka

Pottitøya Irland har glimret med sitt fravær på gourmetkartet, men drar du...
Les mer