Frister det med en natt i baksetet?

Fuloon31

Alle som har overnattet i bilen vet at det ikke er spesielt komfortabelt. Samtidig er det praktisk å spare penger på hotell, og veldig deilig å slippe å slå opp et telt. Siste nytt på reiseduppedittmarkedet er en Fuloon Car Travel Inflatable Bed som forvandler baksetet til en liten dobbeltseng. Smart, ikke sant?

Tenk på mulighetene som åpner seg! Perfekt etter konserter, på bilferie og ikke minst, hvis du har hatt ekstra tidlig avreise, og trenger en høneblund før du fortsetter.

Ikke helt hengekøye i Mexico, men det er jo ikke alltid det man trenger.
Ikke helt hengekøye i Mexico, men det er jo ikke alltid det man trenger.

Kongesøvn og flytemadrass

Den er bred nok til at to barn, eller et lite barn og en voksen kan sove i relativ komfort. Du får kanskje ikke strukket ut bena, men du får definitivt lurt inn nok skjønnhetssøvn til å kunne fungere dagen etter. Og det er garantert mer komfortabelt enn alle andre vinkler du har testet å sove i i bilen.

Best av alt? Hvis du er så heldig å våkne opp ved en strand, så kan du snu madrassen opp ned og bruke den som en flytesofa!

Fuloon’en leveres med egen pumpe som du enkelt og greit plugger inn i bilens lighteruttak, så du slipper å besvime før du får lagt deg.

Fuloon1