Koffert som varer

Koffertene får mye juling under flytransporten. Jeg har slitt ut mange kofferter. Men etter mange reiser erfarer jeg at noen kofferter tåler mer enn andre. Franske Longchamp tåler å bli trykket, kastet og dyttet uten å ta nevneverdig skade på verken skjelett eller tekstil. Når jeg kommer hjem tørker jeg av kofferten med en våt klut, så er den god som ny. Du får kjøpt kofferten hos Steffen i Oslo. De er litt stivt priset, og de rimeligste modellene koster fra fra 2 000 kroner. Men før jeg rakk å slite ut én Longchamp-koffert, hadde jeg ødelagt to billigkofferter. Helt sant!

Få erstatning

Husk at du kan ha rett til erstatning dersom flyselskapet ødelegger bagasjen din. Sett deg inn i reglene og meld fra om skader før du går ut av flyplassen. Flyselskapene erstatter som regel skadet bagasje, og det tar ikke lange tiden å fylle ut skjemaet i skranken. Vi har fått en fullgod American Tourister-koffert på denne måten (PS: American Tourister er lavprismerket til Samsonite).

Longchamp | Steffen

Spørsmål? Skriv til [email protected]