Koffert: Kvalitet på hjul

bag
TRILLBAR TØFFING: Longchamps koffert holder hele veien til Vladivostok. Og tilbake igjen. Denne heter Le Cuir, og er godt synlig på bagasjekarusellen.
Noen kofferter tåler mer enn andre. Her er mitt beste tips når du tenker koffert.

Koffert som varer

Koffertene får mye juling under flytransporten. Jeg har slitt ut mange kofferter. Men etter mange reiser erfarer jeg at noen kofferter tåler mer enn andre. Franske Longchamp tåler å bli trykket, kastet og dyttet uten å ta nevneverdig skade på verken skjelett eller tekstil. Når jeg kommer hjem tørker jeg av kofferten med en våt klut, så er den god som ny. Du får kjøpt kofferten hos Steffen i Oslo. De er litt stivt priset, og de rimeligste modellene koster fra fra 2 000 kroner. Men før jeg rakk å slite ut én Longchamp-koffert, hadde jeg ødelagt to billigkofferter. Helt sant!

Få erstatning

Husk at du kan ha rett til erstatning dersom flyselskapet ødelegger bagasjen din. Sett deg inn i reglene og meld fra om skader før du går ut av flyplassen. Flyselskapene erstatter som regel skadet bagasje, og det tar ikke lange tiden å fylle ut skjemaet i skranken. Vi har fått en fullgod American Tourister-koffert på denne måten (PS: American Tourister er lavprismerket til Samsonite).

Longchamp | Steffen

Spørsmål? Skriv til [email protected]

Steffen på Instagram

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Tags from the story
, ,
Mer fra Inga Ragnhild Holst

Her er vinneren av konkurransen

Massørene på Daikai Wellness Retreat venter på vinneren av vår uhøytidelige konkurranse.
Les Mer