God jul til deg

Featured Video Play Icon

 

God jul, Feliz Navidad, Merry Christmas, Joyeux Noëldeco

Til dere som har fulgt bloggen på våre reiser i 2016 vil vi si tusen trillioner takk for reisefølget!

Dere inspirerer oss til å løfte på hotellenes laken og til å røske oss bort fra solsengene for å tipse dere om de aller beste stedene, overnattingene og opplevelsene.

Til samarbeidspartnerne våre som har sendt oss på spennende reiser i året som har gått; vi bukker og neier takknemlig for tilliten dere viser oss.

Nå ønsker vi dere alle en litt kulere jul, og drøm dere gjerne litt bort innimellom. Kanskje til hotelluksus på Rhodos? Eller til salsarytmer i Little Havana? Også er det jo snart januarsalg i Madrid!
deco

 

Bortebest

Hvem er vi, og hva gjør vi?

Gi oss en globus, og vi er lykkelige. I et par uker. Så begynner føttene å klø igjen. Gi oss jetlag, gi oss malariamedisin som herjer med nattesøvnen. Gi oss øyeblikket vi går ut av en flyplass på et fremmed sted. Jaget etter nye horisonter er sterkere enn trangen til hjemmets lune trygghet. Til sammen har vi flere tusen reisedøgn i kofferten. Vi har levert og fortsetter å levere store og små reisereportasjer til de fleste av Norges mediehus. Her tar vi deg med bak kulissene i det vi mener er verdens beste jobb!

Bloggere

Inga Ragnhild Holstpartner og hovedblogger
Vibeke Monteropartner og hovedblogger
Fran Fernandezprogrammerer og fotograf
Elizabeth LingjærdeGjesteblogger
Caroline KorsvollGjesteblogger
Tone SolbergGjesteblogger
Tjodunn Eltvik DyrnesGjesteblogger
Skrevet av
More from Bortebest

Jungelsafari på Trinidad

Vi sendte Arve med kamera til Trinidad og Tobago i det karibiske...
Les mer