God jul til deg

video

 

God jul, Feliz Navidad, Merry Christmas, Joyeux Noëldeco

Til dere som har fulgt bloggen på våre reiser i 2016 vil vi si tusen trillioner takk for reisefølget!

Dere inspirerer oss til å løfte på hotellenes laken og til å røske oss bort fra solsengene for å tipse dere om de aller beste stedene, overnattingene og opplevelsene.

Til samarbeidspartnerne våre som har sendt oss på spennende reiser i året som har gått; vi bukker og neier takknemlig for tilliten dere viser oss.

Nå ønsker vi dere alle en litt kulere jul, og drøm dere gjerne litt bort innimellom. Kanskje til hotelluksus på Rhodos? Eller til salsarytmer i Little Havana? Også er det jo snart januarsalg i Madrid!
deco

 

Bortebest

Hvem er vi, og hva gjør vi?
Gi oss en globus, og vi er lykkelige. I et par uker. Så begynner føttene å klø igjen. Gi oss jetlag, gi oss malariamedisin som herjer med nattesøvnen. Gi oss øyeblikket vi går ut av en flyplass på et fremmed sted. Jaget etter nye horisonter er sterkere enn trangen til hjemmets lune trygghet. Til sammen har vi flere tusen reisedøgn i kofferten. Vi har levert og fortsetter å levere store og små reisereportasjer til de fleste av Norges mediehus. Her tar vi deg med bak kulissene i det vi mener er verdens beste jobb!
Bloggere
Inga Ragnhild Holst – partner og hovedblogger
Vibeke Montero – partner og hovedblogger
Fran Fernandez – programmerer og fotograf
Elizabeth Lingjærde – Gjesteblogger
Caroline Korsvoll – Gjesteblogger

Tone Solberg – Gjesteblogger

Tjodunn Eltvik Dyrnes – Gjesteblogger

Written By
Mer fra Bortebest

Bortebest på en søndag

Karl Lagerfeld starter hotellkjede Den tyskfødte designere Karl Lagerfeld, som også er...
Les Mer