Alt om New York på bloggen Tversover.no

Tversover.no New York
I dag byr vi på tips til New York på bloggen Tversover.no
I dag gjemmer Bortebest.no bak luke 15 i New York-bloggen Tversover.no.

Skal du til New York, bør du ta en titt på bloggen Tversover.no. Gutta bak bloggen har spesialisert seg på min favorittby New York. I desember har de en julekalender der newyorkere gir deg personlige tips til hjembyen sin og her kan du vinne premier fra Hotels.com, Eske, Flytoget, Maybelline New York, HeliNY, Qlturrebus og Blenheim. Da de spurte meg om jeg ville bidra meg et tips om hva du kan gjøre i byen med barn, så måtte jeg simpelthen by på mitt mest politisk ukorrekte tips. Gi unga sukker!

Sjekk gjerne innom Tversover.no før du skal på ferie til det store eplet. Lasse og Andreas tar pulsen på de aller beste stedene, og sier følgende om sitt eget nettsted:

Vi gir deg tipsene som gir et anderledes opphold. Det er nok av informasjon om de store turistattraksjonene på nett, men hvor skal du spise, drikke, shoppe og oppleve den genuine New York-følelsen? Og hva er egentlig genuint New York?

Vi har valgt å fousere på gode opplevelser, shopping, overnatting, mat og drikke. Tipsene du får av oss skal være lette å benytte seg av for å få mest ut av byen.


Lager du en blogg med spennende innhold som du mener kan passe inn på Bortebest.no? Eller kanskje du har en blogg eller nettsted hvor vårt stoff, kan passe inn? Ta gjerne kontakt, kanskje vi kan samarbeide? Sharing is caring, er vår policy.

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Tags from the story
, ,
Mer fra Inga Ragnhild Holst

Null søl

Lekkasjer fra solkrem i koffert har ødelagt 2 398 482 989 plagg....
Les Mer