Skal du til New York, bør du ta en titt på bloggen Tversover.no. Gutta bak bloggen har spesialisert seg på min favorittby New York. I desember har de en julekalender der newyorkere gir deg personlige tips til hjembyen sin og her kan du vinne premier fra Hotels.com, Eske, Flytoget, Maybelline New York, HeliNY, Qlturrebus og Blenheim. Da de spurte meg om jeg ville bidra meg et tips om hva du kan gjøre i byen med barn, så måtte jeg simpelthen by på mitt mest politisk ukorrekte tips. Gi unga sukker!

Sjekk gjerne innom Tversover.no før du skal på ferie til det store eplet. Lasse og Andreas tar pulsen på de aller beste stedene, og sier følgende om sitt eget nettsted:

Vi gir deg tipsene som gir et anderledes opphold. Det er nok av informasjon om de store turistattraksjonene på nett, men hvor skal du spise, drikke, shoppe og oppleve den genuine New York-følelsen? Og hva er egentlig genuint New York?

Vi har valgt å fousere på gode opplevelser, shopping, overnatting, mat og drikke. Tipsene du får av oss skal være lette å benytte seg av for å få mest ut av byen.


Lager du en blogg med spennende innhold som du mener kan passe inn på Bortebest.no? Eller kanskje du har en blogg eller nettsted hvor vårt stoff, kan passe inn? Ta gjerne kontakt, kanskje vi kan samarbeide? Sharing is caring, er vår policy.