Hippi Grace er et norsk veskemerke produsert i Cadiz. Derfor er det bare naturlig at teamet drar til Cadiz på fotoshoot. Bli med til de lekreste locations!

-Jeg hadde så lyst til å bruke Cadiz som bakteppe for den nyeste kolleksjonen vår. Det er jo her jeg produserer veskene, sier Toril Opsal Thorp. Hun er kvinnen bak veskemerket Hippi Grace, som blant annet er en av kronprinsesse Victorias favoritter.

Hippi-grace-toril-opsal-thorp
Toril Opsal Thorp gründet Hippi Grace i 2013. Foto: Vibeke Montero

Som sagt, så gjort. En av fordelene med å drive egen business, er at det er kort vei fra idé til igangsettelse. Dermed dro Toril til Cadiz i mars 2022, med et team bestående av hår- og makeup-artist Nina, fotograf Lena, videograf Cherry og modell Paula. Jeg bor allerede i Sotogrande, og møtte dem her. Vi var et team på seks damer – med et ønske om en morsom roadtrip. Følg gjerne i våre fotspor!

Hippi Grace goes to Cadizfornia!

Hippi-grace-sotogrande
Sotogrande, Cadizfornia – kjært barn har mange navn. Det første vi gjorde var å leie oss en kul bil. Foto: Vibeke Montero

Å putre rundt i Sotogrande i en Mini Moke, er en fantastisk følelse. Disse veteranbilene, som opprinnelig ble laget av den britiske hæren på 1950-tallet, ser nesten latterlig lekre ut blant palmekledte avenyer. Vi skjønte umiddelbart at dette er X-faktoren vi trengte i fotoshootet vårt for Hippi Grace sin «It’s time to bloom»-kolleksjon. En ikonisk bil for en ikonisk destinasjon.

Disse bilene er perfekte for å utforske Sotogrande!

Vi leide vår Mini Moke fra The Jolly Mile, der vi ble kjent med Tom Shield som startet bilutleiefirmaet som kun leier ut mokes. Han forteller at bilene er perfekte sommerbiler, og at kundene blir i godt humør av å kjøre dem. Vi er helt enige!

Hotelltips: Casa la Siesta

Det er ingen hemmelighet at Toril i Hippi Grace elsker å reise. Det var tross alt på reise gjennom Cadiz – i skinnlandsbyen Ubrique – at hun fant ut at hun skulle hoppe av karrieren og heller satse på bærekraftig veskeproduksjon. Smart luksus, kaller hun veskene sine – som er skreddersydd for norske kvinner.

>> Les mer om skinnlandsbyen Ubrique her

Derfor er det heller ikke rart at Toril har en innholdsrik bucket list over steder hun har lyst til å oppleve. Et av de stedene heter Casa La Siesta, og er et landlig boutique hotel som tilbyr rural luxury. Hotellet ligger like utenfor den hvite landsbyen Vejer de la Frontera, og selvsagt måtte vi dit!

Velkommen til deilige Casa La Siesta!
Ja, vi var jo på jobb mens vi var på Casa La Siesta – og vesken på bildet, som har fått navnet Cadizfornia – ble foreviget i et av hotellets badekar. Foto: Lena Saugen

Hotelltips: SO Sotogrande

Å velge locations til et fotoshoot betyr mer enn å bare velge lekre steder. I ukene og månedene før shootet, investerte Toril og teamet mye tid i å finne klær som matcher stedene vi skal fotografere på. Det var derfor ingen tilfeldighet at modellens outfit passet perfekt inn i lobbyen på hotellet SO Sotogrande.

Det regnet da vi var på SO Sotogrande, men hva gjør vel det, når det er så lekkert inne?
Her er vesken Cadizfornia i sine rette omgivelser. Foto: Lena Saugen

SO Sotogrande er et relativt nytt hotell, som åpnet under pandemien. Men det er bygget rundt en gammel cortijo, så arkitekturen er vakker uansett hvor man snur seg. Det er et resort med høy standard, som ligger i rolige omgivelser. Har du fortsatt ikke fått med deg hvor Sotogrande ligger, så er ikke det så rart. Dette er Spanias største private boligområde, der du har utsikt både til Gibraltar og Afrika på klare dager. Her finner du også Valderrama – selveste superstjernen når det gjelder golfbaner, og mange muligheter til å drive med seiling, tennis, eller hva med polo? Vi fikk muligheten til å ta en prat med pololegenden Jamie Le Hardy, men mer om det i et annet innlegg:)

polo hestesport spania