Inneholder annonselenker: Compensair

Jeg flyr ofte, og noen ganger er det forsinkelser. Jeg kan ikke tenke meg noe mer irriterende…  I fjor sommer ble familien og jeg sittende på Gatwick i nesten fem timer og vente. Men gjett om det var verdt ventingen da vi fikk tilbake 16 000 kroner. Jeg hadde ALDRI trodd vi skulle bli kompensert, men jepp – det lønner seg å klage!

Her kan du lese om forsinkelsen, og hvordan jeg gikk frem.

Hjelp til å klage på forsinket fly
Hvis du synes det virker slitsomt å klage, så finnes det hjelp å få! Compensair gjør jobben for deg.

Det finnes hjelp å få!

Noen flyselskaper gjør det nokså enkelt å klage – andre gjør prosessen unødvendig tungvinn og byråkratisk. Jeg fløy med British Airways, og det var en nokså grei affære, men jeg har fått tilbakemeldinger fra flere av leserne som sier at de har møtt en byråkratisk vegg når de vil klage på enten et forsinket eller et overbooket fly.

Compensair klager for deg
JA, det tar faktisk bare to minutter å få en bekreftelse på om du har rett på kompensasjon eller ikke. Compensair setter erfarne advokater på saken din!

Hvis du ikke klager, får du ingenting

Dessverre er det sånn at hvis du ikke sender inn en offisiell klage, vil du heller ikke motta en kompenasjon – selv om du har krav på det! En annen stor fordel med Compensair er at du kan klage på forsinkelser som har skjedd SEKS år tilbake i tid.

Hva trenger du for å klage?

De eneste faktaopplysningene du trenger er hvilken dato du fløy, hvor du fløy og hvilket flyselskap du fløy med. Fantastisk, ikke sant? Du trenger ingen kvitteringer eller utskrifter, og på to minutter finner Compensair ut om du har krav på kompensasjon. Etter at du har sendt inn klagen, holder Compensair i all kommunikasjon med flyselskapet mens du kan glede deg til å få kompensasjonen inn på konto!

Når kan du klage?

Kort oppsummert kan du klage hvis flyet ditt er forsinket (over 3 timer), eller flyet er overbooket og du blir en av de overtallige som ikke får være med. Du kan også klage hvis flyet kanselleres, eller du mister ditt neste fly pga. forsinkelsen. Dette har Compensairs advokater full oversikt over.

Klikk her for å sjekke om du har rett på kompensasjon

Hvor mye har du krav på?

På lengre flyreiser kan du kompenseres med 600 euro. På mellomlange distanser er kompensasjonen 400 euro, og på korte strekninger 125 euro.

Fordeler med Compensair

  • Du kan klage på forsinkelser/overbookinger som skjedde seks år tilbake i tid.
  • Gjennomsnittskompensasjonen for Compensairs kunder er 450 euro.
  • Du slipper å forholde deg til papirarbeidet selv, og kan heller kose deg på ferie.
  • Dersom du blir kompensert, får du pengene inn på konto raskt.
  • Compensairs advokater har lang erfaring innen feltet, og formulerer effektive klager som når gjennom hos flyselskapene.
  • BEST AV ALT: Det tar 2 minutter å finne ut om du har rett på kompensasjon eller ikke!
  • Compensair tar 25% av kompensasjonssummen. Du betaler ingenting på forhånd, eller hvis klagen din (mot formodning) ikke når frem.
Her er barna og meg fra den forsinkede flyreisen i fjor sommer. Vi fikk tilbake 16.000 kroner! Hadde vi ikke klagd, hadde vi ikke fått tilbake en krone…

Har hjulpet mange

De fleste flypassasjerer er ikke klar over rettighetene sine, og hvert år blir 5 millioner euro liggende uten å bli gjort krav på. Ikke vær en av de som tenker at det er for tungvint å klage! Kan jeg få igjen 16.000 kroner, så kan du også! Orker du ikke maset, så overlat jobben til Compensair. De har allerede hjulpet over 10 000 reisende.

Forsinket fly klage Compensair
Compensair har allerede mange fornøyde kunder!

Fortsatt i tvil? Sjekk om du har krav på kompensasjon her.