Hipp hurra! Vi er nominerte i reiseblogger-awards!

Så lykkelige er vi over å være nominerte!
Vi er hoppende glade over å være nominerte i reiseblogger-awards.

I disse dager er vi superhappy i Bortebest! Vi er nemlig nominerte i Reiseblogger-awards, arrangert av Sparpedia.no.  Det er en nettside som deler sparetips og rabattkoder.

Det er selvsagt stas å bli lagt merke til, og det er veldig hyggelig å lese grunnen til at Bortebest er nominert.

Begrunnelsen

Inga Ragnhild Holst og Vibeke Montero er profesjonelle reisereportere og også hovedbloggere i denne reisebloggen. I tillegg har de ofte besøk av andre gjestebloggere som deler av sine reiseerfaringer.

Du har kanskje sett bortebest-bloggerne både i Dagsnytt 18 og God Morgen Norge? Dette er deres bak-kulissene-blogg. Sjekk de forskjellige bloggernes beste reisetips, verste opplevelser eller favorittland. Bli med til Europas vakreste strand og småhumre av artikkelen “10 ting som irriterer meg på reise”.

Blogger og journalist Vibeke Montero i Bortebest.no snakker om Kanariøyene på TV 2.

Velkommen anerkjennelse

For oss er det ikke premien som er viktig, men anerkjennelsen for den jobben vi – og våre rasende dyktige gjestebloggere – legger ned i bloggen. Det er dødsgøy å blogge, det har åpnet en ny verden for oss som er glade i å formidle – men det tar tid – og derfor er det så utrolig hyggelig med en slik anerkjennelse, både for oss og de andre reisebloggerne som er nominerte. Det begynner å bli ganske mange gode reisebloggere i Norge etterhvert, og vi har definitivt kommet for å bli!

Bortebest.no Vibeke Montero Inga R Holst
EN HARD DAG PÅ JOBB: Vi diskuterer hva vi skal fortelle om på bloggen mens vi spiser is i Marbella, Spania.

Når det gjelder arrangøren av konkurransen, så er Sparpedia en side vi ikke kjente til fra før, men et par klikk inn ser vi at her finnes det penger å spare, både på reise og annet. Dette er det vel verdt å utforske, og nedenfor kan du se noen av rabattene de tilbyr innen reise:

 

Her er forresten innleggene arrangøren trekker frem i nominasjonen. EUROPAS VAKRESTE STRAND og 10 TING SOM IRRITERER MEG PÅ REISE.

Formentera
Ses Illetes er en lang sandtunge svøpt av asurblått hav. Den er kåret til Europas vakreste strand!

Hvis du vil stemme på oss, så blir vi inderlig glade!

Det tar ti sekunder å stemme, og du trenger hverken å legge igjen navn eller e-post. Her er det publikum som kårer vinneren, så din stemme kan være avgjørende.

Klikk deg inn her for å stemme: SPAREPEDIA REISEBLOGGER-AWARDS

 

Vibeke Montero

Oppdragsgivere: Aftenposten, VG, Egmont Publishing, med flere.
Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.
Beste reiseminne: Å stå ansikt til ansikt med fjellgorillaene i Bwindi Impenetrable Forest i Uganda.
Verste reiseminne: En reise til Marokko da jeg først ble frastjålet passet, og så havnet i rettsak etter å ha kjørt på en jente som brakk benet. Grøss og gru.
[email protected]

Mer fra Vibeke Montero

Mauritius – mer enn luksus

Mauritius' luksushotell har en tendens til å blende besøkende med sin femstjernersglans....
Les Mer