Noen reisenyheter er så hyggelige at vi må dele dem med dere så snart de tikker inn i mailboksen vår! At Apollo nå setter Egypt på reisekartet igjen i vintersesongen 2019 er en slik gladnyhet!

Alternativ til Kanariøyene

For gjett om vi har savnet Egypt når vintermørket senker seg… Drømmen om snorkling i Rødehavet, vintersol og spennende utflukter lokker. Et eksotisk alternativ til Gran Canaria – uten jetlag og med relativ kort reisevei på knappe fem og en halv time fra Oslo. Jippi!

– Apollo har alltid hatt en liten forkjærlighet for Egypt, og det samme har kundene våre. Vi gleder oss til å kunne fly reiseglade nordmenn til ett av de mest solsikre reisemålene i vinterhalvåret, sier Erik Haug, administrerende direktør i Apollo.

El Gouna Egypt
El Gouna ligger like nord for Hurghada og er en eksklusiv perle. Foto: Apollo

Egypt = god valuta for reisepengene

– Hotellene i Egypt er av særklasse på alle måter. Her kan du bo på et femstjerners hotell til prisen av et trestjerners på Gran Canaria, og i tillegg innta lange og gode treretters middager ute hver kveld uten at det brenner hull i lommeboken, sier Haug.

Vi i Bortebest synes dette er svært gode nyheter for turistindustrien i Egypt, og ikke minst for solsultne nordmenn som vil ha store opplevelser i ferien.

Her kan du klikke deg inn på Apollos utvalg i Egypt

Sahl Hasheesh Egypt
To mil sør for Hurghada ligger Sahl Hasheesh. En idyll for avslappende dager fylt med sol og snorkling. Foto: Apollo

Har noen av dere vært i Egypt før? Hva synes dere?