Hjemmet skriver om Bortebest.no

Hjemmet-10-2016-På-reisefot-enquete-s-11-112
Faksimile fra Hjemmet nr 10, 2016.
Hjemmet er et av få ukeblader som har særdeles høy kvalitet på reisestoffet. Visste du det?

Hei reisevenner!

Denne uken er Bortebest.no omtalt i Hjemmet. Vi får rett som det er spørsmål  fra våre kolleger i pressen om vi kan anbefale steder eller hoteller, og denne gangen er det Vibeke som deler sine personlige reisepreferanser i reisespalten “På reisefot”. Ekstra koselig, synes vi, ettersom vi begge har skrevet reisesaker for dette gjennomarbeidede ukebladet i en årrekke.

I en tid hvor stadig flere reisesaker skrives på desken hjemme i Norge, har Hjemmet vært et av de få ukebladene som alltid har godt reisestoff. Ikke fordi vi er faste bidragsytere, men fordi deres egen reiseekspert Mai-Britt Sverd, er et orakel når det kommer til reiselyst. Det finnes knapt steder på kloden hvor hun ikke har vært!

Se flere oppslag fra Hjemmet »»

 

 

 

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Tags from the story
, ,
Mer fra Inga Ragnhild Holst

Svineribbe med sjokolade i Mérida

Ribben hører julen til. I Norge. Men i Mexico er ikke ribben...
Les Mer