Vi tipser stadig vekk om reiserelaterte produkter her på bloggen, og i motsetning til mange andre bloggere, er vi ikke sponset for å gjøre det. Vi tipser rett og slett om produkter vi selv bruker og liker.

Nå har vi inngått et samarbeid med internettkjempen Amazon der vi har fått vår egen side med håndplukkede produkttips til Bortebest sine lesere.

Klikk inn her for å se den splitter nye siden vår.

Vi tipser om alt fra sandaler, strandplagg og neglelakk til treningsutstyr til reisen og interiørartikler som passer inn i et vagabondhjem.

Husker dere dette innlegget om neglelakken som tåler en uke med sol og strand? Nå får du kjøpt lakken i vår nettbutikk.

Endelig en neglelakk som tåler vann og sand!

Hvordan fungerer det?

Velger du å kjøpe noen av produktene på siden vår, vil vi få en liten prosentandel av salget, uten at varen blir dyrere for deg, så klart.

Vil du lese våre tips om hvert produkt, kan du holde curseren over den lille kommentarboksen som står over hvert produkt i høyre hjørne. Se bildet nedenfor.

Amazon Bortebest

Vårt tips til deg:

Har du shoppet på Amazon tidligere, vet du hvordan det fungerer. Har du ikke handlet på Amazon før, må du først opprette en Amazonkonto. Det er fort gjort.

Vi anbefaler at du alltid dobbeltsjekker avgiftene for å shippe til Norge, ettersom det kan variere fra produkt til produkt. Vår brukererfaring med Amazon er at de har gode rutiner for returnering av varer, og dersom du ikke er fornøyd med kjøpet ditt, er det ingen sak å returnere varen – kostnadsfritt.

Vi kommer til å oppdatere nettbutikken vår jevnlig, og da vil vi poste et innlegg om det her på bloggen, slik at du alltid er oppdatert.

Så nå er det bare å klikke seg inn på lenken under, og drømme seg bort!

Bortebest på Amazon