Endelig en neglelakk som varer

Endelig en neglelakk som tåler vann og sand!
I forfengelighetens navn byr vi på skjønnhetstips til deg som vil se bra ut i ferien. Og hvem vil ikke det?

Jeg aner ikke hvor mange penger jeg har lagt igjen på skjønnhetssalonger opp gjennom årene. Sannsynligvis altfor mange – med tanke på at det finnes mennesker her i verden som ikke har råd til mat til barna sine. Så å betale i dyre dommer for å ha knallrøde negler har aldri føltes helt riktig i min bok. Allikevel er jeg et forfengelig vesen, og elsker den glansen på neglene som jeg bare får på salong. Hjemmepåført neglelakk har det med å chippe av etter et par dager, og den ser alltid litt halvveis ut. Dette vet alle som har testet proff manikyr.

Nå har jeg oppdaget OPI sin serie INFINITE SHINE, og hallelujah, for en åpenbaring!

Serien består av tre små flasker: en base, en farget lakk og en top coat.

OPI infinite shine neglelakk
Den lyse flasken inneholder basen, og den svarte flasken inneholder top coaten som gjør neglene skinnende.

Salongvakkert resultat

Og best av alt, lakken sitter i en hel uke. Det er perfekt når du er på reise, og ikke orker å ha med deg neglelakkfjerner på tur. Denne sommeren har jeg også fått testet hvordan lakken tåler saltvann og sandslottbygging, og jeg er helt overbevist om at dette er verdens beste neglelakk til hjemmebruk. På bildet over har jeg hatt på lakken i fem dager, og det er ikke tegn til chipping.

Prisen er det heller ikke noe å si på: 231 kroner for basen og top coat, også kan du velge mellom mange ulike farger til 135 kroner per stykk. Du må bare passe på å kjøpe flaskene med sølvkork – det er de som hører til i Infinite Shine-serien. Her har du allerede spart inn manikyren ved første gangs bruk!

Opi infinite shine
Røde negler passer perfekt til sommerbrun hud!

Sånn tar du vare på sommerhuden og sommerhåret>>

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

Koder fra historien
, , , ,
More from Vibeke Montero

I går ringte VG

De lurte på "Hvor bør man dra hvis man fortsatt ikke har...
Les mer