Mygg har en egen evne til å ødelegge reisene mine. Jeg blir alltid stukket, og hovner opp til spedalske tilstander. Kjenner du deg igjen, så bør du lese videre – for nå har jeg nemlig funnet løsningen!

annonselenker

La klærne beskytte deg

Nå finnes det en effektiv måte å beskytte seg mot disse smådjevlene med vinger. Den heter Nosilife, og er en kleskolleksjon fra det anerkjente merket Craghoppers som har 60 års erfaring med å lage slitesterke og funksjonelle reiseklær. Dette er klær som blir favoritter – på tur etter tur! Ikke bare fordi de beskytter mot mygg, flått og andre insekter, men også fordi plaggene er utrolig behagelige å ha på seg. Mykere bukser har jeg aldri eid! De er like gode å ha på seg på lange togturer som på vandring.

Beste beskyttelsen mot mygg er disse klærne fra Nosilife.
MYGGBESKYTTELSE: Å kle på seg myggbeskyttelsen er mye enklere enn å huske å spraye.
Her har jeg på meg buksen Fleurie Pant (pris 899,-) og genseren Shelby Top (pris 749,-).

Masse mygg

Jeg bestemte meg for å teste Nosilife-plaggene på reisen min til Kina. Rett og slett fordi jeg visste at jeg skulle til et område med masse mygg! Jeg var i Yangshuo, med mange elver og struttende bambusskog. Og ganske riktig – her stortrivdes myggen.

 

Myggbeskyttelse klær
MYGGEMEKKA: Gjett om myggen stortrivdes i denne fuktige naturen!

Jeg både vandret og syklet gjennom dette fantastiske landskapet, og når kvelden kom var jeg takknemlig for at jeg hadde på meg myggbeskyttelsen min. Ingen grunn til panikk, slik jeg ofte kan få når jeg merker at det er mygg i lufta.

 

Behagelige bukser som beskytter mot mygg
BEHAGELIG: Fleurie Pant er laget av mykt, fleksibelt stoff med dype lommer. Perfekt for sykkelturen min der jeg ikke ville miste mobilen ut av lomma.
Nosilife klær beskytter mot mygg og insekter
EFFEKTIV BESKYTTELSE: Mygg er ikke bare irriterende. De sprer også farlige virus som malaria, chikungunya, gulfeber, dengue og zika. Mot flere av disse finnes det ikke vaksiner. Men det finnes bukser!

Et skjold mot mygg

Klærne fra Nosilife er impregnert med permanent insektsbeskyttelse av typen permetrin. Dette middelet lammer insektet når det lander på deg, slik at det faller av før det stikker. Permetrinen ligger nedfelt i plaggets trådstruktur, og vaskes derfor ikke bort. Du kan bruke klærne igjen og igjen, og de er like gode på tur som hjemme på terrassen en sommerkveld.

Nosilife klær mot mygg
MANGE STILER: Om du vil kjøre full safaristil eller en mer avslappet citystil på anti-mygg-klærne er opp til deg.

Myggen er beseiret!

Etter å ha testet «myggklærne» i Kina er jeg overbevist om at de fungerer. Jeg fikk ikke ett eneste myggestikk, og det er å regne som et lite mirakel. (Jeg har tidligere telt 39 myggestikk på bena etter én kveld på Korfu!) En annen fordel med plaggene fra Nosilife er at de tar liten plass i kofferten og tørker fort, så du kan enkelt vaske dem på reisen. Jeg begynte forsiktig med to plagg for å teste, men nå som jeg ser at de virker, så vil jeg gjerne utvide anti-mygg-garderoben min!

Nå sikler jeg på denne tightsen fra Nosilife! Den heter Luna tight (pris 799,-) og i tillegg til å beskytte mot mygg og insekter, beskytter den mot UV-stråler.

Aldri mer pakke-angst

Gjett om jeg er glad for å ha oppdaget disse plaggene som faktisk er en liten sensasjon. Nosilife fra Craghoppers er verdens første klesmerke med permanent innsektsbeskyttelse. En annen stor fordel er at jeg slipper å tenke gjennom reisegarderoben min når jeg skal på tur, for nå vet jeg at jeg alltid har behagelige basisklær som fungerer på reise. En drøm for en reisejournalist, rett og slett!

Nosilife Chillout mygg
Veldig deilig å sitte slik å beundre utsikten uten å bekymre seg for myggestikk!
Kllær som beskytter mot mygg
Nosilife-kolleksjonen har mange fine plagg som gir deg en ferie uten myggestikk!

Fikk du lyst til å utvide reisegarderoben din med disse smarte klærne, så kan du enkelt klikke dem hjem fra reisebutikken CHILLOUT. De har forresten ryddesalg på utvalgte plagg i en periode, så førstemann til mølla!

Chillout sender alle bestillinger over kr. 500,- fraktfritt til ditt postkontor. Leveringstid er 1 – 3 arbeidsdager.

Jeg har fått troen på at mitt siste myggestikks time faktisk har kommet!

PS: Chillout har også gode kampanjetilbud på sekker fra Osprey og mye annet reiseutstyr som nakkeputer og kofferter.