Instagram er full av eventyrlystne pelsdotter! De har langt flere følgere enn oss, og reiser mer enn de fleste.

Vi har tidligere advart mot å ta bilder av dyr mot betaling på reise, og vil ikke være dobbeltmoralske her. Men vi håper og tror at eierne til disse skjønne dyrene alltid har dyrenes velferd i tankene når de er ute på tur.

#1 The Traveling Cats

Daikichi og Fuku-chan er to adopterte katter som utforsker Japan – bit for bit. De reiser ofte i en campervan med eieren sin, og har sin egen blogg. Men den er på japansk, så vi forstår ikke hva de mjauer, men skjønne er de!

#2 Maria + Yoda

Maria Vanonen sin reisekamerat heter Yoda, og sammen har de 60 000 følgere på Instagram! Ikke så rart, for dette er en hund med fototekke! Sjekk det midterste bildet – fra en gondol i Venezia. Smelt! Og trodde du det bare var menneskelige influencere som kunne tjene en slant på sosiale medier? Neida, Yoda er ambassadør for hundeutstyrsmerket Woolly Wolf.

#3 Mr Pokee the Hedgehog

Når du har over en million følgere på Instagram kan du begynne å føle deg nokså populær. Det tviler vi på at dette søte, lille pinnsvinet tar inn over seg, men det er ingen tvil om at han er flink til å posere! Det er ikke for ingenting han kalles «verdens søteste eventyrer».

#4 Andrew Knapp and Momo

Momo er en aktiv border collie som elsker å være på tur. Eieren hans, Andrew, har laget flere bøker om Momo – der du må ta en god kikk på bildene for å få øye på hunden. En slags «Where’s Waldo» for hunder.

#5 Aspen the Mountainpup

Aspen er en vakker golden retriever som bor i Colorado. Han elsker villmarkslivet, og er klar for både snø, sol og surf. Vi blir aldri lei av å se de fine bildene av Aspen, og får du ikke lyst på hund etter å ha sett han, så må du være immun!

#6 Henry + Baloo

Vi holder oss i Colorado, for her bor det to gode venner. En hund som heter Henry og en katt som heter Baloo. Først adopterte eierne Henry fra Rocky Mountain Puppy Rescue, og i 2017 adopterte de en liten kattunge som fikk navnet Baloo.

De to adoptivbrødrene elsket hverandre fra første stund, og katten Baloo finner seg ikke i å bli igjen hjemme når resten av familien drar på campingturer i den ville naturen. Har du sett noe så søtt?