6 dyr som reiser mer enn deg

Vi smelter helt av disse firbente pelsdottene som elsker å reise!

Instagram er full av eventyrlystne pelsdotter! De har langt flere følgere enn oss, og reiser mer enn de fleste.

Vi har tidligere advart mot å ta bilder av dyr mot betaling på reise, og vil ikke være dobbeltmoralske her. Men vi håper og tror at eierne til disse skjønne dyrene alltid har dyrenes velferd i tankene når de er ute på tur.

#1 The Traveling Cats

Daikichi og Fuku-chan er to adopterte katter som utforsker Japan – bit for bit. De reiser ofte i en campervan med eieren sin, og har sin egen blogg. Men den er på japansk, så vi forstår ikke hva de mjauer, men skjønne er de!

#2 Maria + Yoda

blank

Maria Vanonen sin reisekamerat heter Yoda, og sammen har de 60 000 følgere på Instagram! Ikke så rart, for dette er en hund med fototekke! Sjekk det midterste bildet – fra en gondol i Venezia. Smelt! Og trodde du det bare var menneskelige influencere som kunne tjene en slant på sosiale medier? Neida, Yoda er ambassadør for hundeutstyrsmerket Woolly Wolf.

#3 Mr Pokee the Hedgehog

blank

Når du har over en million følgere på Instagram kan du begynne å føle deg nokså populær. Det tviler vi på at dette søte, lille pinnsvinet tar inn over seg, men det er ingen tvil om at han er flink til å posere! Det er ikke for ingenting han kalles “verdens søteste eventyrer”.

#4 Andrew Knapp and Momo

blank

Momo er en aktiv border collie som elsker å være på tur. Eieren hans, Andrew, har laget flere bøker om Momo – der du må ta en god kikk på bildene for å få øye på hunden. En slags “Where’s Waldo” for hunder.

#5 Aspen the Mountainpup

blank

Aspen er en vakker golden retriever som bor i Colorado. Han elsker villmarkslivet, og er klar for både snø, sol og surf. Vi blir aldri lei av å se de fine bildene av Aspen, og får du ikke lyst på hund etter å ha sett han, så må du være immun!

#6 Henry + Baloo

blank

Vi holder oss i Colorado, for her bor det to gode venner. En hund som heter Henry og en katt som heter Baloo. Først adopterte eierne Henry fra Rocky Mountain Puppy Rescue, og i 2017 adopterte de en liten kattunge som fikk navnet Baloo.

blank

De to adoptivbrødrene elsket hverandre fra første stund, og katten Baloo finner seg ikke i å bli igjen hjemme når resten av familien drar på campingturer i den ville naturen. Har du sett noe så søtt?

blank

 

Tags from the story
, , ,
More from Vibeke Montero
Je suis Sankta Lucia
Luciadagen er ikke en missekonkurranse for platinablonde unger. Hører dere det, Sverige?...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *