Miami er dekadent og deilig, full av rytmer og restauranter. Men hvor skal du spise?

Jeg har spist og drukket meg mett, lykkelig og tipsy på følgende restauranter, og kan varmt anbefale dem hvis du er så heldig at du skal til The Sunshine State:

River Yacht Club – Elegant «se-og-bli-sett»

River Yacht Club
River Yacht Club er bare SÅ Miami!

Jeg begynner i den dekadente enden av skalaen. Med én gang jeg satte foten innenfor River Yacht Club kjente jeg at dette var mer enn en restaurant. Litt lounge, litt club, men først og fremst rågod mat. Her kan du komme for en helkveld, eller bare et måltid. Jeg spiste middag, og hjelp, for en middag!

Miami River Yacht Club
Denne lubne muslingen var lå i en herlig sjømatgryte, og var min forrett på River Yacht Club.
Restaurant Miami
I Amerika er alt stort – det var også lammekotelettene på River Yacht Club.

Beliggenheten like ved elven gjør denne restauranten ekstra lekker, og i løpet av kvelden la jeg merke til at noen av gjestene ankom i egen yacht. Det er nok ikke helt utenkelig at dette er et kjendissted – et sted å se og bli sett – meg jeg var altfor opptatt av maten til å kjendisspotte.

Fint å kunne knyte opp kjolen et par hakk etter all den gode maten på River Yacht Club…

River Yacht Club på nett

News Cafe – Midt på Ocean Drive

restaurant Miami
Er man i Miami, må man smake en skikkelig burger. Full-pakke-burger med masse ost, bacon og grønnsaker på News Cafe.

News Cafe har rukket å bli et ikonisk stoppested langs den famøse stripa som går parallellt med South Beach.

Du kan sitte både utendørs og innendørs på News Cafe.

Her er det åpent 24 timer i døgnet, og du kan enten sette deg ned med en kaffe for å lese nyhetene (de har utlånsaviser fra hele verden), eller du kan ta en uhøytidelig lunsj. Jeg var på News Cafe dagen etter at jeg ankom Miami, og hva er det man spiser da? Jo, en kolossal burger! Den var saftig og fryktelig god, og en kaloribombe av dimensjoner. Men sånn kan man jo ikke tenke når man er på ferie, ikke sant?

Miami restaurant
News Cafe har en upretensiøs meny, perfekt for en enkel lunsj i klassiske omgivelser.

News Cafe på nett

Seaspice – Lunsj fra havet

Miami Restaurant
«Sea Spice» minnet meg litt om Aker Brygge, og ligger like ved Miami River.

Jeg følte meg veldig hjemme på denne lekre restauranten som ligger like ved Miami River. Den minnet meg litt om Aker Brygge i miniatyr, og settingen var helt perfekt for en lett lunsj. Nå er det viktig å understreke at lett ikke betyr enkel, for maten jeg spiste her var forseggjort og utrolig fersk. For en sjømatelsker som meg, var dette helt perfekt!

Sjømattartar med edamamebønner på Sea Spice, yummie!

Seaspice på nett

Les også: Derfor må du til Little Havana i Miami

Se stedene på kartet