Yoga og riding i Spania

Yoga_las_mesas_07
Jeg er enig med Ari Behn: Feria er rasende dyktig. I mitt tilfelle; langt dyktigere enn ryttersken.
Hest er best. Også i Spania! Her er reportasjen min fra Kamille der jeg tar dere med til gården Las Mesas der Nrk-serien "Det store spranget" ble spilt inn.

Følger du med på TV-serien “Det store spranget” på Nrk? Serien er tatt opp på gården Las Mesas, lengst sør i Spania, der jeg tilbragte en uke på forsommeren på yoga -og rideretreat med Vibeke Klemetsen.

Det var intense dager, med solhilsen før frokost, svettende ashtangaøkter og herlige rideturer gjennom det andaluciske landskapet. Jerez er Spanias hestehovedstad, og vi red på noen firbente mirakler som definitivt kunne mer enn meg. Herlig følelse! Når dagene var omme, hestene parkert og hestelukten dusjet ut av håret, samlet vi oss rundt bordet på den gamle herskapsgården og spiste deilig mat. Kortreist, hjemmelaget og digg!

Og dette er ikke hvilken som helst gård. Lurer du på mer, kan du lese deg opp her: Ari Behn, Ferdinand og jeg.

Nå er reportasjen min fra oppholdet på trykk i Kamille Puls, og dere skal få en smugtitt her.

Det mangler dessverre litt tekst på slutten, men dere ser the big picture, det er jeg sikker på.

Spania. Yoga_las_mesas_09
Hovedoppslag. Klikk på linken nedenfor for å lese resten.

Klikk her for å åpne PDF: 

rideyogareisesak_Kamille

 

 

More from Vibeke Montero
15 julegavetips til reiselystne herrer
Takk og lov ser det ut til at 2021 kan bli et...
Read More