Yoga og riding i Spania

Yoga_las_mesas_07
Jeg er enig med Ari Behn: Feria er rasende dyktig. I mitt tilfelle; langt dyktigere enn ryttersken.
Hest er best. Også i Spania! Her er reportasjen min fra Kamille der jeg tar dere med til gården Las Mesas der Nrk-serien "Det store spranget" ble spilt inn.

Følger du med på TV-serien “Det store spranget” på Nrk? Serien er tatt opp på gården Las Mesas, lengst sør i Spania, der jeg tilbragte en uke på forsommeren på yoga -og rideretreat med Vibeke Klemetsen.

Det var intense dager, med solhilsen før frokost, svettende ashtangaøkter og herlige rideturer gjennom det andaluciske landskapet. Jerez er Spanias hestehovedstad, og vi red på noen firbente mirakler som definitivt kunne mer enn meg. Herlig følelse! Når dagene var omme, hestene parkert og hestelukten dusjet ut av håret, samlet vi oss rundt bordet på den gamle herskapsgården og spiste deilig mat. Kortreist, hjemmelaget og digg!

Og dette er ikke hvilken som helst gård. Lurer du på mer, kan du lese deg opp her: Ari Behn, Ferdinand og jeg.

Nå er reportasjen min fra oppholdet på trykk i Kamille Puls, og dere skal få en smugtitt her.

Det mangler dessverre litt tekst på slutten, men dere ser the big picture, det er jeg sikker på.

Spania. Yoga_las_mesas_09
Hovedoppslag. Klikk på linken nedenfor for å lese resten.

Klikk her for å åpne PDF: 

rideyogareisesak_Kamille

 

 

Vibeke Montero

Oppdragsgivere: Aftenposten, VG, Egmont Publishing, med flere.
Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.
Beste reiseminne: Å stå ansikt til ansikt med fjellgorillaene i Bwindi Impenetrable Forest i Uganda.
Verste reiseminne: En reise til Marokko da jeg først ble frastjålet passet, og så havnet i rettsak etter å ha kjørt på en jente som brakk benet. Grøss og gru.
[email protected]

Mer fra Vibeke Montero

Øyhopp i Paris

Bli med til et Paris som er lunt, hjemmekoselig og nugattiduftende.
Les Mer