Hei kjære lesere,

Tusen takk for alle bidragene deres til konkurransen! Vi spurte hva damen på videosnutten fra Gardermoen gjorde, og av sekstiåtte innsendte forslag, så var det bare ett riktig svar. Hun som svarte riktig, og blir vinneren av en herlig goodie bag med innhold fra Ilse Jacobsen, Estelle & Thild, Hummingbird, m.m er Len Kongerud. Gratulerer!

Her er svaret hennes:

Hei! Jeg tror denne damen legger koffertene horisontalt for å gjøre plass til ny bagasje fra båndet i midten (der koffertene kommer ut før de sklir ned på det rullerende båndet). Når jeg har ventet på bagasjen min har jeg lagt merke til at for «høy» bagasje, f. eks. kofferter som står vertikalt på båndet, ser ut til å hindre ny bagasje fra båndet i midten i å få plass på det rullerende båndet. Kofferter og bager blir liggende stille på det øvre båndet i midten helt til det registrerer ledig plass på det rullerende båndet nedenfor.

Len har observert helt rett. Det er en sensor på bagasjebåndet som forhindrer ny bagasje i å falle ned på det rullerende båndet hvis det er for fullt. Damen på videoen sorterer i bagasjen, og lager luker innimellom slik at nye kofferter kan slippe til.

Om du ikke var så heldig å vinne denne gangen, så kommer det snart en ny konkurranse her på Bortebest.no, så følg med!