Vi har kåret en vinner!

Ilse J_konkurranse
Gratulerer til Len Kongerud som får denne lekre goodie bagen i posten!

Hei kjære lesere,

Tusen takk for alle bidragene deres til konkurransen! Vi spurte hva damen på videosnutten fra Gardermoen gjorde, og av sekstiåtte innsendte forslag, så var det bare ett riktig svar. Hun som svarte riktig, og blir vinneren av en herlig goodie bag med innhold fra Ilse Jacobsen, Estelle & Thild, Hummingbird, m.m er Len Kongerud. Gratulerer!

Her er svaret hennes:

Hei! Jeg tror denne damen legger koffertene horisontalt for å gjøre plass til ny bagasje fra båndet i midten (der koffertene kommer ut før de sklir ned på det rullerende båndet). Når jeg har ventet på bagasjen min har jeg lagt merke til at for «høy» bagasje, f. eks. kofferter som står vertikalt på båndet, ser ut til å hindre ny bagasje fra båndet i midten i å få plass på det rullerende båndet. Kofferter og bager blir liggende stille på det øvre båndet i midten helt til det registrerer ledig plass på det rullerende båndet nedenfor.

Len har observert helt rett. Det er en sensor på bagasjebåndet som forhindrer ny bagasje i å falle ned på det rullerende båndet hvis det er for fullt. Damen på videoen sorterer i bagasjen, og lager luker innimellom slik at nye kofferter kan slippe til.

Om du ikke var så heldig å vinne denne gangen, så kommer det snart en ny konkurranse her på Bortebest.no, så følg med!

 

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

Koder fra historien
, , ,
More from Vibeke Montero

Drit i det: Tett flybytte på Charles de Gaulle

Det hviler en forbannelse over Charles de Gaulle, det er jeg sikker...
Les mer