Den beste undertøysbutikken i London

Rigby & Peller London foto Flickr Lucy Fisher
Rigby & Peller sørger for at du får flatterende undertøy til alle anledninger. Foto: Flickr/Lucy Fisher
På undertøysbutikken Rigby & Peller i London får dronning Elizabeth tilpasset sitt royale undertøy. PS: puppestellet måles for hånd.

Undertøysbutikken for deg som vil ha perfekt BH!

– Kle av deg bh’en, sier Neelam Potiwal, ekspeditør, eller mer presist, brystekspert, i forretningen Rigby & Peller hvor selveste dronning Elisabeth har fått spesialtilpasset sitt undertøy gjennom 50 år.

Butikken har en såkalt royal warrant, noe som betyr at de har levert varer til dronningen i minst fem av de siste sju årene.

– Er det virkelig nødvendig, piper jeg.

– Ja, visst, det er slik vi får tatt ordentlig mål.

Potiwal tar det nakne brystet mellom tommel- og langfinger og måler.

– Du trenger større kopp enn det du har nå, konstaterer hun. – De fleste kvinner bruker feil bh.

Så kommer hun tilbake med en bh som ser vel raus ut, men etter at Potiwal har festet hektene på ryggen, kjennes den som om den var sydd på kroppen. Slik føles det altså å bruke kongelig undertøy.

– Jo mer sexiness (blonder, halvkopp og lignende) en bh har, dess mindre støtte har den, forklarer brysteksperten.

Forretningen lager bher på bestilling. Har du for eksempel en kjole med dyp skjæring bak, vil Rigby & Peller tilpasse det påkrevde undertøyet. Prisen for bh solgt i butikk starter på 100 pund, mens tilpasset undertøy koster fra og med det dobbelte.

Her får du fine barneklær i London

Adresse, Rigby & Peller

Det finnes flere Rigby & Peller-butikker, vi prøvde denne:

Conduit Street, Mayfair
tlf. + 44 – 845 076 5545
Nett: www.rigbyandpeller.com

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Mer fra Inga Ragnhild Holst

Kjøp alkohol på norsk gårdsutsalg

Nå får vinbøndene i hele verden tøff konkurranse fra norske vinbønder. Regjeringen...
Les Mer