Symphony of the Seas er Royal Caribbean sitt nyeste skip, og det er også verdens største cruiseskip. Når nye cruiseskip skal lanseres, er det slik at pressen inviteres for å få en smakebit av det nye skipets fasiliteter. Derfor skal jeg ombord for å inspisere, og ferden går fra Malaga til Barcelona.

Veldig praktisk for meg som bor en time unna havnen i Malaga! Og en annen ting som er veldig hyggelig på slike lanseringsseilas er at man får ta med seg reisefølge. Så stas å få reise datteren min, som kanskje gleder seg enda mer enn meg:)

Symphony of the Seas cruise
For bare en måned siden var Symphony of the Seas en byggeplass. Vi blir de første som skal ligge i sengene!

Er cruise noe for deg?

Som en luksuriøs storby til havs

Jeg har selvsagt lest meg litt opp på hva vi kan forvente av det splitter nye cruiseskipet, og rederiet selv beskriver skipet som et hav av fasiliteter der hele familien kan finne sin drømmeferie. Det er som et flytende hotell med lekre restauranter (jeg gleder meg spesielt til den nye sjømatrestauranten Hooked Seafood), barer, lekre lugarer og masse aktiviteter: Hva med en vannsklie som strekker seg over 10 dekk, surfesimulator, Zipline, klatrevegg, skøytebane, treningssenter, SPA og mye mer!

 

Symphony of the Seas familiesuiter
Symphony of the Seas er et paradis for barnefamilier, og den nye familiesuiten «the ultimate family suite», er en av nyhetene vi skal sjekke ut. Foto: RCL

10 % rabatt på cruise

I forbindelse med lanseringen av det nye skipet kan vi tilby leserne av Bortebest 10% rabatt på ALLE cruise med Royal Caribbean! Dette gjelder bestillinger hos Royal Caribbean på telefon  815 00 185, oppgi koden SYMPHONY INFLUENCER BORTEBEST.

Rabatten kan kombineres med de fleste andre kampanjerabatter! Akkurat nå tilbys det kanonpriser på cruise i Karibien. Koden er gyldig fra 27. mars til 30. april.

Les om vår forrige cruiseferie her: Cruise – drømmeferie for barnefamilier!

Og les den fulle testen av Symphony of the Seas her:  *denne lenken er lagt til etter at vi kom tilbake fra cruiset*