Vi får stadig spørsmål fra dere i innboksen. Tusen takk!

Ingenting gleder oss mer enn at dere engasjerer dere i innleggene våre, deler og kommenterer. Det er dere allerede kjempeflinke til, og hvis vi hadde kunnet, hadde vi invitert dere med på proseccofest alle sammen! Bloggbudsjettene strekker dessverre ikke til enda, men det vi gjør så godt vi kan for å vise at vi setter pris på engasjementet deres, er å svare på spørsmålene deres.

Mange skriver private meldinger til oss, både på mail ([email protected]/[email protected]) eller via meldingsfunksjonen på Facebook. Nå tenkte vi at vi ville dele noen av disse spørsmålene og svarene, for det kan jo hende flere av dere kan dra nytte av dem. Ofte går man rundt og grubler på de samme tingene før en reise.


Spørsmål Venezia – Mona spør:

Hei! Jeg har lest gode reportasjer fra dere fra Venezia. Skal dit i september og lurer på om dere kan anbefale en ok plass å bo for max 500 kr natten? Er overhodet ikke kjent i byen, og ser det er noe høyt prisnivå på hotellene.

Vårt svar:

Hei Mona! Så hyggelig at du tar kontakt. Jeg har vært i Venezia mange ganger, og er etterhvert godt kjent. Et bra, enkelt og budsjettvennlig hotell er Hotel San Samuele. Er du heldig kan du finne rom til 500 kr der, særlig hvis du blir i to netter. Kommer tilbake til resten av spørsmålene dine i morgen, men ville tipse deg om hotellet kjapt etter som det er lite og blir fort fullt. Det ligger ti minutters spasering fra Markusplassen. Hilsen Vibeke

[KGVID width=»480″]https://bortebest.no/wp-content/uploads/2016/12/Venezia.mp4[/KGVID]

Spørsmål Madeira – Solveig spør:

Hei , Gode tips om Madeira jul og nyttårstider?

Vårt svar:

Hei Solveig! Madeira er en flott helårsdestinasjon, og øya kalles også Atlanterhavets hage ettersom den alltid blomstrer, også midtvinters. Derfor anbefaler jeg en tur til den botaniske hagen for påfyll av farger og frodighet. Hovedstaden Funchal er kjent for sitt spektakulære fyrverkeri på nyttårsaften, så en tur opp på takterrassen til hotellet The Vine anbefales! God tur! Hilsen Vibeke


Spørsmål Roma – Unni spør:

Hei! Tenkte oss til Roma i september, jeg og to venninner. Sist bodde jeg like ved Colosseum i et lite hotel. Men en trafikkert gate, var helt greit. Kan du gi meg noen tips om hotell og turer? Vi er tre stykker, så det hadde hvert greit med tremannsrom. Trenger ikke luksus, men rent og sentralt.

Vårt svar:

Hei Unni! Hyggelig å høre fra deg. Her er et par tips til hotell nær Colosseum:

Nicolas Inn ligger ikke så langt fra Colosseum, og er et ganske enkelt B&B, men rommene er ganske små så jeg er usikker på om det går an å sette inn en ekstraseng.

Kolbe Hotel er kanskje et bedre valg. Det ligger like ved Circus Maximus og Forum Romanum, og bare en kort rusletur unna Colosseum. Hotellet er relativt nytt, men ligger i en gammel bygning som tidligere var kloster. Nokså luksuriøst!

Caesar House er et veldig populært hotell i nærheten av Colosseum – med god grunn. Det er rent og pent, og rimelig. Cirka 1.400 kroner for et tremannsrom per natt.

Håper dette kan være til hjelp! Hadde jeg vært deg, hadde jeg fortet meg med å bestille, for de beste rommene går først. God tur! Hilsen Vibeke


Spørsmål Palma – Bente spør:

Hei fin blogg dere har. Lurte på om dere har noen tips om gode spisesteder i Palma?

Vårt svar:

Hei, Bente, takk for hyggelige ord. Ja, visst har vi restauranttips til Palma! Det er en nydelig by og jeg har vært på ferie der selv. Sjekk ut disse postene https://bortebest.no/mallorcas-beste-natteliv/ og https://bortebest.no/bypaske-i-palma/ Forn de Sant Joan har nydelig mat.
Beste hilsen Inga


Spørsmål Lyskysten – Aina spør:

Heisan. Så deg nettopp på TV ???? vi er en familie med to ungdommer som tenker å reise til Spania i Juli-August. Vi liker å leie leilighet privat, og ønsker nærhet til stranda og byen. Du sa navnet på en spansk by på TV jeg glemte navnet. Kan den være aktuell? Eller har du andre plasser du anbefaler?

Vårt svar:

Hei Aina! Takk for hyggelig melding. Jeg kan varmt anbefale Cadiz i sør-Spania. Hele området fra Cadiz ned til Tarifa er spektakulært – men det kan være en del vind der, bare så det er nevnt… du kan finne mer om dette området på bloggen min Bortebest.no.
https://bortebest.no/lyskysten-spanias-beste-strender/
Lykke til med planleggingen! Hilsen Vibeke