Mer luksus på Singapore Airlines nye økonomiklasse

champagne singapore airlines
Gode drikkevarer og bedre benplass på Premium Economy på Singapore Airlines.
Singapore Airlines ruller ut en ny klasse, Premium Economy, med ekstra benplass, champagne og frokostpannekaker ved ankomst til Singapore.

I år er det 50 år siden staten Singapore ble opprettet. Det feires storslått, går det fram av nyhetssendingene. Og dette må vi jo ta del i. Denne uken reiser jeg til Singapore for å ta en cocktail på the Raffles, oppleve parkene som er lagt til hustakene og selvsagt teste ut Singapores spennende cuisine. Reisen har fått et ekstra spennende innslag: jeg skal fly Singapore Airlines for første gang.

Flyselskapet som er kjent for sin gode service, ruller nå ut en ny klasse, Premium Economy, som skal være en mellomting mellom grisedyre business og økonomiklasse. På den nye klassen skal du få pioritert ombordstigning, 38 tommers benplass, champagne på drikkevogna og mulighet til å forhåndsbestille din egen meny. Du må ut med fra 4 000 kroner ekstra for en denne billettypen.

I høst kan du kan fly Premium Economy fra London, Frankfurt, Sydney, Beijing og Shanghai. Disse flytypene har klassen: Airbus A380 og Boeing 777-300ER.

 

Sov i transit på Nap Cab

 

Singapore Airlines på Instagram

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Mer fra Inga Ragnhild Holst

Roma for matelskere

Pasta, pecorini og parmaskinke. Veien til Romas hjerte går gjennom magen.
Les Mer