Mer luksus på Singapore Airlines nye økonomiklasse

champagne singapore airlines
Gode drikkevarer og bedre benplass på Premium Economy på Singapore Airlines.
Singapore Airlines ruller ut en ny klasse, Premium Economy, med ekstra benplass, champagne og frokostpannekaker ved ankomst til Singapore.

I år er det 50 år siden staten Singapore ble opprettet. Det feires storslått, går det fram av nyhetssendingene. Og dette må vi jo ta del i. Denne uken reiser jeg til Singapore for å ta en cocktail på the Raffles, oppleve parkene som er lagt til hustakene og selvsagt teste ut Singapores spennende cuisine. Reisen har fått et ekstra spennende innslag: jeg skal fly Singapore Airlines for første gang.

Flyselskapet som er kjent for sin gode service, ruller nå ut en ny klasse, Premium Economy, som skal være en mellomting mellom grisedyre business og økonomiklasse. På den nye klassen skal du få pioritert ombordstigning, 38 tommers benplass, champagne på drikkevogna og mulighet til å forhåndsbestille din egen meny. Du må ut med fra 4 000 kroner ekstra for en denne billettypen.

I høst kan du kan fly Premium Economy fra London, Frankfurt, Sydney, Beijing og Shanghai. Disse flytypene har klassen: Airbus A380 og Boeing 777-300ER.

 

Sov i transit på Nap Cab

 

Singapore Airlines på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 432892624.
More from Inga Ragnhild Holst
Reisebloggen Bortebest.no i Norsk Ukeblad
Norsk Ukeblad oppfordrer leserne sine til å sjekke reisebloggen vår.
Read More