Det rareste jeg kjøpte i Japan

IMG_8257

Japan er et land fullt av rare ting, både i matveien og ellers i butikkhyllene. Eller kanskje tingene ikke er så rare, det er bare at jeg ikke forsto hva noe var.

IMG_8255

Må studere japansk!

Men jeg ble tipset av en kollega som hadde vært i Japan flere ganger tidligere om å kjøpe med meg japanske ansiktsmasker hjem. De er nemlig utrolig praktiske i bruk!

IMG_8253

Det ser ikke så lekkert ut, men føles utrolig behagelig.

Glem fastklistrede maskerester i hårfestet, og vannsøl på badet. De japanske ansiktsmaskene kommer nemlig som et tynt papirflak innsatt med aktive ingredienser. Enkel å legge på, og enda enklere å fjerne! Love it! Resultatet er silkemyk hud.

IMG_8254

Ansiktsmaske klar til bruk i praktiske engangspakninger.

Faktisk er disse så enkle i bruk at jeg så en japansk kvinne ta på deg en på flyturen fra Osaka til Helsinki. Genialt mot tørr flyhud!

Vibeke Montero
 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

Gode debatter er verdifulle. Vi ønsker oss en saklig debatt, og har ikke rom for hets, sjikane eller andre former for netthat. Bortebest fjerner innlegg som vi ikke føler hører hjemme i det offentlige rom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *