Denne uka kom Vibeke tilbake fra Dubai. Hun fortalte at nesten alt hun hadde tatt med seg, ikke passet. Enten var avslørte kjolene for mye hud. Når hun kledde på seg, svettet hun som en hest.

Dubai – jeg pakket feil »»

Ingen guiri i Málaga

Når jeg reiser til Málaga på påskeferie med familien, er det heldigvis litt enklere. Ingen krever at jeg skal ta spesielle hensyn når det kommer til bare armer eller legger. Med 20 solskinnsgrader i vente, er det bare å vrenge av seg. Vel, ikke helt. Málaga er en litt småkonservativ by. Og jeg vet mange spanjoler spotter oss «guiris» på lang avstand. Guiri betyr utlending, spesielt de fra for eksempel England og Skandinavia. Denne turistgruppen kler de seg guiri-style, mener spanjolene. Det betyr det at det at de ikke er kledd for årstiden (shorts i Barcelona i januar når folk omtrent går i pels!) og tantete klær.  Ikke at jeg bryr meg. Og ikke er det noe galt i være utlending, turist eller fra noe spesielt land. Det sagt: kapribukser, vandresandaler og tunika har aldri vært min greie. Og jeg liker å gli inn på stedet jeg reiser til – uten at det er en lov noen bør følge. Det er bare smak og behag. Så jeg har drømmepakket litt i dag på Zalando og den grisedyre nettbutikken MyTheresa.com og funnet noe jeg mener burde passe inn når vi skal spise tapas og se påskeprosesjonene. Ettersom vi har leid hus på Airbnb rett ved stranden, så må jeg seffern ha noe avslappet der også.

Mine ferie-outfits

Antrekk-pakking-koffert

Strandveske fra Loeffler Randall fås på Zalando til 3 595 kroner. Billigere versjoner får du kjøpt over hele Spania. Armbånd i lær fra Givenchy til 329 euro, fås på nettmotebutikken MyTheresa. 501 shorts fra Levi’s til 549 kroner fra Zalando Men her er det bare å finne fram en gammel bukse og en saks. Om det blir litt skjevt er bare kult.  Espadrillos fra Ralph Lauren til 1 649 kroner på Zalando. Espadrillos er en spansk oppfinnelse, så tilsvarende får du fra 30 euro og oppover i Spania. Blusen er fra Ralph Lauren og koster 1 495 kroner hos Zalando.

Antrekk-2-pakking-684

Solbriller fra Ralph Lauren til 1 395 kroner på Zalando, clutch fra Kaiu til 105 euro på MyTheresa.com, sandaler fra Ralph Lauren til 2 795 kroner og kjole fra Hugo Boss til cirka 3 000 kroner hos Zalando.

Så da er jeg straks klar for tapas.

Hva synes du

Se videoen fra vår tapasrunde i Málaga.

? God påske til alle om dere er på fjellet eller sydentur!