Dettte pakker jeg i kofferten når jeg drar til Málaga

Antrekk-pakking-Malaga-1050
Dette ønsker jeg å ta med meg på påskens tur til Málaga. Foto: Zalando.no/MyTheresa.com
Hva passer når jeg skal se bade på stranden i Málaga og deretter seg påskeprosjesjonen? Shorts, sandaler og en snasen kjole, så klart.

Denne uka kom Vibeke tilbake fra Dubai. Hun fortalte at nesten alt hun hadde tatt med seg, ikke passet. Enten var avslørte kjolene for mye hud. Når hun kledde på seg, svettet hun som en hest.

Dubai – jeg pakket feil »»

Ingen guiri i Málaga

Når jeg reiser til Málaga på påskeferie med familien, er det heldigvis litt enklere. Ingen krever at jeg skal ta spesielle hensyn når det kommer til bare armer eller legger. Med 20 solskinnsgrader i vente, er det bare å vrenge av seg. Vel, ikke helt. Málaga er en litt småkonservativ by. Og jeg vet mange spanjoler spotter oss «guiris» på lang avstand. Guiri betyr utlending, spesielt de fra for eksempel England og Skandinavia. Denne turistgruppen kler de seg guiri-style, mener spanjolene. Det betyr det at det at de ikke er kledd for årstiden (shorts i Barcelona i januar når folk omtrent går i pels!) og tantete klær.  Ikke at jeg bryr meg. Og ikke er det noe galt i være utlending, turist eller fra noe spesielt land. Det sagt: kapribukser, vandresandaler og tunika har aldri vært min greie. Og jeg liker å gli inn på stedet jeg reiser til – uten at det er en lov noen bør følge. Det er bare smak og behag. Så jeg har drømmepakket litt i dag på Zalando og den grisedyre nettbutikken MyTheresa.com og funnet noe jeg mener burde passe inn når vi skal spise tapas og se påskeprosesjonene. Ettersom vi har leid hus på Airbnb rett ved stranden, så må jeg seffern ha noe avslappet der også.

Mine ferie-outfits

Antrekk-pakking-koffert

Strandveske fra Loeffler Randall fås på Zalando til 3 595 kroner. Billigere versjoner får du kjøpt over hele Spania. Armbånd i lær fra Givenchy til 329 euro, fås på nettmotebutikken MyTheresa. 501 shorts fra Levi’s til 549 kroner fra Zalando Men her er det bare å finne fram en gammel bukse og en saks. Om det blir litt skjevt er bare kult.  Espadrillos fra Ralph Lauren til 1 649 kroner på Zalando. Espadrillos er en spansk oppfinnelse, så tilsvarende får du fra 30 euro og oppover i Spania. Blusen er fra Ralph Lauren og koster 1 495 kroner hos Zalando.

Antrekk-2-pakking-684

Solbriller fra Ralph Lauren til 1 395 kroner på Zalando, clutch fra Kaiu til 105 euro på MyTheresa.com, sandaler fra Ralph Lauren til 2 795 kroner og kjole fra Hugo Boss til cirka 3 000 kroner hos Zalando.

Så da er jeg straks klar for tapas.

Hva synes du

Se videoen fra vår tapasrunde i Málaga.

? God påske til alle om dere er på fjellet eller sydentur!

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Tags from the story
, ,
Mer fra Inga Ragnhild Holst

3 gode steder å spise på Tenerife

På disse restaurantene får du skikkelig mat laget av de barske ingrediensene...
Les Mer