Inneholder produktreklame

«Hei Vibeke,

Kunne du tenke deg å skrive om den nye treningsreisen min på bloggen din? For å skape blest og nå et større publikum?»

Treningsferie_9
Marit Reinkjøp sverger til utendørstrening i all slags vær i hjembyen Narvik.

Sånn lød mailen jeg fikk fra Marit Reinkjøp, eller @jernmarit som hun heter på Instagram. Vi møttes på treningsreise i Kroatia for noen år tilbake, og har holdt kontakten siden. Bare å følge henne på sosiale medier gir meg energi! Jeg har tidligere skrevet en reportasje for Tara Puls om en av Marits kunder som har trent seg frisk fra Diabetes 2 med hennes hjelp.

Bra_damer_Marit_Reinkjop
FRA TARA PULS: Veronica har trent seg frisk fra Diabetes 2 takket være utendørstreningen til Marit.

Smittsom treningsglede

Og i fjor høst var det min tur. Jeg hadde hatt et stillesittende år med mye skrivejobbing og kiloene snek seg på. Jeg trengte drahjelp for å komme i gang med treningen igjen. Energien til Marit er smittsom og treningsgleden ektefølt, og siden i fjor har jeg fulgt den nettbaserte treningen hennes  som heter Webtrening 365 på Facebook. Herlig å komme i gang igjen!

Arktisk treningsreise

Men nok bakgrunnsinfo! Grunnen til at jeg skriver om Marit nå er at hun i disse dager lanserer sin første treningsreise til Narvik sånn at du som ikke bor der også kan oppleve hvor inspirerende det er å trene ute. Under nordlyset. I alt slags vær. Helt magisk!

Treningsreise Narvik
VERDENS STØRSTE TRENINGSSENTER: Utendørs trening gir en helt annen energi enn en svett sal. Har trener du i takt med nordlyset! Foto: Kjetil Janson

Det vil bli både sirkeltrening, HIIT, FjellTabata, Core, Yoga, styrketrening og rumpetrening. Jeg lover deg at du kommer til å finne tilbake til muskler du ikke visste at du hadde! Det gjorde i hvertfall jeg da jeg trente med Marit i Kroatia.

treningsreise nord-norge
STÅENDE PLANKE: Marit (t.h) er kunnskapsrik og tilrettelegger treningen slik at alle kan delta. Her fra Kroatia med Jomfrureiser.

Når?

Treningsreisen i Narvik finner sted torsdag 24. – søndag 27. oktober 2019.

Hva koster det?

kr 6.710,- pr person når to personer deler twin room (enkeltromtillegg 1.185,-).

Treningsreise Norge
Her skal du bo hvis du blir med på treningstur til Narvik. Foto: Pål Jakobsen

Du dekker selv reisen til Narvik, og prisen inkluderer overnatting i tre netter på Quality Hotel Grand Royal i Narvik med frokost.

Velkomstlunsj med dessert på Rallar’n Pub & Kro (drikke ikke inkludert), 4-retters gourmetmiddag lørdag på Linken Restaurant og Bar (drikke ikke inkludert).

Trening og program basert på Martis egenutviklede konsept The MountainFitness, 100% made in Narvik.

Hvordan melder du deg på?

Enkelt! Send en mail til Marit: marit.reinkjoep(alfakrøll)gmail.com

Dette passer for deg som drømmer om å oppleve noe helt unikt i eget land. Det blir ikke norskere enn nordlyset! Programmet er 100% naturlig, grønt og bærekraftig. Ekte vare gjennom hele oppholdet. Perfekt enten du er godt trent eller drømmer om å bli det.

Marits stil

Smil, glede og energi er tre ord som beskriver Marit. Hun er klar og tydelig i instruksjoner og kunnskapsrik som trener. Har du en skade, finner hun raskt alternative øvelser. God stemning garantert!

Trening Narvik
FAST GJENG: Marit holder utendørstrening hele året gjennom. Her er noen av hennes faste brukere, robuste og sterke. Foto: Marit Reinkjøp

Hvorfor Narvik?

Fordi byen har plassert seg på sportskartet. Splitter ny gondolbane opp Narvikfjellet der du kan se helt ut til Lofotfjellene i vest og til Svensk Lappland i øst. Byen representerer også Norge som mulig arrangør av VM i alpint i 2027. Her venter frisk, krystallklar luft, spektakulær utsikt over fjorden og dansende nordlys. Litt av en kulisse å trene i!

HER KAN DU LESE MER OM PROGRAMMET PÅ TRENINGSREISEN

Da gjenstår det bare å si: Førstemann til nordlyset!

Spørsmål? Send en mail til Marit: marit.reinkjoep(alfakrøll)gmail.com