Norgesferie på første rad? Her er tipsene du trenger for en vellykket og uforglemmelig campervan-ferie for to.

Inneholder annonselenker

Frihet på 4 hjul

Jeg skal være ærlig – jeg er ikke noen stor fan av teltferie. Det har jeg skrevet om her før. Men jeg elsker friheten 4 hjul gir meg! Å la seg forføre av veien og landskapet, ta natten der du vil – og kanskje våkne til verdens vakreste utsikt er noe ganske annet enn å våkne i et vått telt. Plutselig blir hver eneste nasjonalpark din egen bed & breakfast!

Campervan sommerferie
Med en campervan fra Cabin Campers har du full frihet! Du slipper å styre med hotell, og kan nyte naturen på sitt aller beste.

Lei en campervan

Cabin Campers er et norsk firma som leier ut skreddersydde campervans. Interiøret er inspirert av norske hytter med synlig treverk. De har gode løsninger med fullt utstyrt kjøkken, solcellepanel, kjøleskap, varmeovn og en dobbeltseng på 170 x 200 cm. Du kan velge mellom to varianter; en Crafter Campervan hvor du kan stå oppreist inne, og en litt mindre Transporter Campervan.

Campervan utstyr
Praktisk løsning med gassbluss, vask, vanntank og alt du trenger av kjøkkenutstyr.

Campervan: Enkelt og oversiktlig

For å kjøre en campervan, trenger du bare vanlig førerkort. Bilene kan hentes og leveres i Oslo, Stavanger og Bodø (kort vei til Lofoten!). Forsikring og ubegrenset kilometer er inkludert i prisen, så her er det bare å la eventyrlysten ta deg! Lurer du på hva dette koster, så varierer prisen etter tid på året, men et priseksempel er en uke i april for 10 430 kroner. Du kan bestille enkelt på nett, og du kan velge mellom manuelt eller automatgir.

Ta en titt på Cabin Campers på Instagram, og la deg inspirere av fornøyde kunders opplevelser.

>> Flere tips til en perfekt bobilferie i Norge

Ut på eventyr!

Campervan interiør
Med en campervan har du huset ditt med deg overalt. Dyner, puter og sengetøy er inkludert i leien.

At Norge er et vakkert land, vet vi alle. Med en campervan kan du oppdage stedene utenom allfarvei, der det ikke finnes et eneste hotell. Du kommer tettere på isbreene, fjordene, fjelltoppene og strendene. De hemmelige perlene! I tillegg sparer du penger på mat, ettersom du kan kokkelere på det søte campervan-kjøkkenet i heltre.

>> Finn ut mer om Cabin Campers, og bestill din unike Norgesferie her!