Juhuu! I dag, den 1. mars, oppheves kravet om å bruke munnbind ombord Vings egne charterflyvninger. Det betyr at du kan dra på charterferie med Ving uten å grue deg til en ukomfortabel reise.

Endelig! Å reise med munnbind har vært slitsomt for mange. Nå åpner Ving for munnbindfri sone på sine charterfly.

Etter to år med pandemi, har Ving bestemt at fra og med i dag – den 1. mars 2022 – kan man droppe munnbindet ombord deres Sunclass Airlines. Både personale og passasjerer kan dermed se frem til å smile til hverandre igjen.

>> Mine favoritter på charterkartet: 5 charterhotell utenom det vanlige

Tilbake til normalen

– Vi gleder oss til å fjerne maskene slik at vi kan se hverandres smil og ansiktsuttrykk igjen. Under pandemien har vi smilt med øynene, og gjort vårt beste for å beholde den gode kommunikasjonen, men det blir fantastisk å komme tilbake til det normale, sier kabinsjef hos Ving, Carl-Henrik Pedersen.

Ta med munnbind i håndbagasjen

Selv om vi nå kan droppe munnbind ombord på Vings charterfly, er det fortsatt et høyt fokus på hygiene. Alle Sunclass-flyene er utstyrt med effektive HEPA-filtre som erstatter luften i kabinen hvert 2. til 3. minutt. Selskapet understreker at du allikevel må ta med deg munnbind i håndbagasjen, da det kan være krav om bruk av munnbind både på flyplasser og andre steder på reisemålet.