Airbnb har akkurat blitt enda kulere

airbnb_experiences
Her er et knippe av opplevelsene du kan booke gjennom Airbnbs nye tjeneste.
Airbnb har for lengst tatt balletak på turistnæringen. Nå strammer de grepet. Fra og med nå kan du delta på spennende opplevelser i regi av Airbnb.

Man kan mene mye om delingsøkonomitjenesten Airbnb, men én ting er sikkert: når de går inn for noe, så gjør de det 100%. Og det råder vel ingen tvil om at de har gjort reisen litt morsommere og litt rimeligere for noen og enhver.

Unike opplevelser

I forrige uke lanserte de Airbnb Experiences, hvilket går ut på at man kan melde seg på unike opplevelser når man skal ut på reise. Tanken bak er god. “Hvis du skal ut på reise, ender du gjerne opp med et research-prosjekt“, sier administrerende direktør Brian Chesky.

Sjekk selv hvilke opplevelser de tilbyr på din neste destinasjon

Han har helt rett. For etter at vi har fått tilgang på alskens søkemotorer på nett, går det mye tid til med å finne rimelige flybilletter, passende innkvartering og selvsagt spennende opplevelser.

Nå vil Airbnb hooke deg opp med mennesker som tilbyr opplevelser du ikke finner i guidebøkene. Vi snakker stjernekikking, gelatokurs og trøffelfangst.

airbnb_surf
Lær deg å skate av Kameron i LA!

Du kan surfe og skate til krampa tar deg med superhunk Kameron i LA.

Du kan lære deg triksene som får burlesque til å frese av franske Emilie i Paris.

airbnb_burlesque
Emilie lærer deg burlesque i Paris.

Du kan kose deg glugg ihjel med hjemløse hvalper i San Francisco.

Eller du kan slå følge med londoner Julian gjennom hans favorittdistrikt Portobello Road. Mulighetene er uendelige!

Vi gleder oss veldig til å teste Airbnb’s splitter nye tjeneste! Hva synes du? Er dette noe du kunne tenke deg å prøve på neste ferie?

Les også: Airbnb diskriminerer

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

More from Vibeke Montero

Årets beste hotell

Finn ut hvorfor akkurat dette hotellet er mitt favoritthotell i året som...
Les mer

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *