Lavsesong: Bortebest i Norsk Ukeblad

Norsk_Ukeblad_Lavsesong_03
Det er alltid lavsesong ett eller annet sted i verden. Vi ble spurt av Norsk Ukeblad om å dele vårt lavsesongtips. Og gjett hva vi svarte?

Å reise i lavsesong

Denne uken har Norsk Ukeblad bedt oss om våre eksperttips til reiser i lavsesongen. Vi er intervjuet av dyktige Tjodunn Dyrnes, og er i godt selskap med Terje Berge fra Finn.no og Nora Aspengren fra Tui (tidligere Star Tour).

Her er det mange gode tips å plukke med seg.

Norsk_Ukeblad_Lavsesong_01

Nedenfor ser dere vårt bidrag, som er Mallorca om høsten! Deilig, lunt og jaggu får du både storby -og storbyferie i ett jafs!

Her er mitt beste lavsesongtips til Norsk Ukeblads lesere – og selvfølgelig til dere:

Shoppingen på Mallorca er knappbra, omtrent som i Barcelona, bare at byen er mindre. Bydelen Santa Catalina er et tidligere arbeiderstrøk som nå har fått en oppsving med kunstnere, kafeer og småbutikker. -Det er først etter at solen har gått ned at bydelen våkner til liv. Masse fine butikker for deg som liker klær og interiør, og de har åpent til sent!

Også anbefaler jeg en lunsj på matmarkedet Mercat de Santa Catalina. For uten mat og drikke, duger turisten ikke:)

Norsk_Ukeblad_Lavsesong_02

Andre deilige lavsesongmål som vi har sansen for, er å reise langt bort om sommeren. Nordmenn blir gjerne bekymret når de hører ordet “regntid”, men i de fleste tropiske strøk, så høres det verre ut enn det er.

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

Koder fra historien
, , ,
More from Vibeke Montero

5 grunner til at du – ja, du – bør reise alene!

VOKSENTREND: Her er fem grunner til å reise alene på ferie. Eller...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *