Lavsesong: Bortebest i Norsk Ukeblad

Norsk_Ukeblad_Lavsesong_03
Det er alltid lavsesong ett eller annet sted i verden. Vi ble spurt av Norsk Ukeblad om å dele vårt lavsesongtips. Og gjett hva vi svarte?

Å reise i lavsesong

Denne uken har Norsk Ukeblad bedt oss om våre eksperttips til reiser i lavsesongen. Vi er intervjuet av dyktige Tjodunn Dyrnes, og er i godt selskap med Terje Berge fra Finn.no og Nora Aspengren fra Tui (tidligere Star Tour).

Her er det mange gode tips å plukke med seg.

Norsk_Ukeblad_Lavsesong_01

Nedenfor ser dere vårt bidrag, som er Mallorca om høsten! Deilig, lunt og jaggu får du både storby -og storbyferie i ett jafs!

Her er mitt beste lavsesongtips til Norsk Ukeblads lesere – og selvfølgelig til dere:

Shoppingen på Mallorca er knappbra, omtrent som i Barcelona, bare at byen er mindre. Bydelen Santa Catalina er et tidligere arbeiderstrøk som nå har fått en oppsving med kunstnere, kafeer og småbutikker. -Det er først etter at solen har gått ned at bydelen våkner til liv. Masse fine butikker for deg som liker klær og interiør, og de har åpent til sent!

Også anbefaler jeg en lunsj på matmarkedet Mercat de Santa Catalina. For uten mat og drikke, duger turisten ikke:)

Norsk_Ukeblad_Lavsesong_02

Andre deilige lavsesongmål som vi har sansen for, er å reise langt bort om sommeren. Nordmenn blir gjerne bekymret når de hører ordet “regntid”, men i de fleste tropiske strøk, så høres det verre ut enn det er.

Vibeke Montero

Oppdragsgivere: Aftenposten, VG, Egmont Publishing, med flere.
Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.
Beste reiseminne: Å stå ansikt til ansikt med fjellgorillaene i Bwindi Impenetrable Forest i Uganda.
Verste reiseminne: En reise til Marokko da jeg først ble frastjålet passet, og så havnet i rettsak etter å ha kjørt på en jente som brakk benet. Grøss og gru.
[email protected]

Koder fra historien
, , ,
More from Vibeke Montero

Fyn – for kjærester

Få futt i forholdet på Fyn! Hadde jeg reist hit med mannen...
Les mer