Hit mener VING vi bør reise i 2017

Lanzarote_01
I dette månelandskapet på Lanzarote vokser druerankene.
Reisegiganten VING tar med seg Bortebest når de skal spå reiseåret 2017. Gjetter du våre tips? Gode, gamle Kanariøyene. Men ikke nødvendigvis Gran Canaria.

Gjett hvem chartergiganten Ving henvender seg til når de vil ha tips om hvor nordmenn bør reise i 2017? Bortebest, så klart:)

Klikk her for å lese Vings hotteste tips for det kommende reiseåret.

Jeg har tipset om “de andre” Kanariøyene. Altså de som ligger side om side med Gran Canaria, men som bare har en brøkdel av turistene. Kanskje noe å tenke på når årets solferie skal planlegges?

Lanzarote har blitt en upmarket destinasjon på kort tid, takket være gode hotell, restauranter, egen vinproduksjon og selvsagt kunstverkene til Cæsar Manrique. Fuerteventura er strandløvenes drømmeøy der du kan være sikker på å finne din favoritt!

Borte Best tips

Her kan du lese mer om hvorfor jeg har falt pladask for Lanzarote

Og her er mine favorittstrender på Fuerteventura

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

Koder fra historien
, ,
More from Vibeke Montero

Nå blir hotellene dyrere i Hellas

Har du et favoritthotell i Hellas? Sommeren 2018 blir oppholdet dyrere på...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *