Hit mener VING vi bør reise i 2017

Lanzarote_01
I dette månelandskapet på Lanzarote vokser druerankene.
Reisegiganten VING tar med seg Bortebest når de skal spå reiseåret 2017. Gjetter du våre tips? Gode, gamle Kanariøyene. Men ikke nødvendigvis Gran Canaria.

Gjett hvem chartergiganten Ving henvender seg til når de vil ha tips om hvor nordmenn bør reise i 2017? Bortebest, så klart:)

Klikk her for å lese Vings hotteste tips for det kommende reiseåret.

Jeg har tipset om “de andre” Kanariøyene. Altså de som ligger side om side med Gran Canaria, men som bare har en brøkdel av turistene. Kanskje noe å tenke på når årets solferie skal planlegges?

Lanzarote har blitt en upmarket destinasjon på kort tid, takket være gode hotell, restauranter, egen vinproduksjon og selvsagt kunstverkene til Cæsar Manrique. Fuerteventura er strandløvenes drømmeøy der du kan være sikker på å finne din favoritt!

Borte Best tips

Her kan du lese mer om hvorfor jeg har falt pladask for Lanzarote

Og her er mine favorittstrender på Fuerteventura

Vibeke Montero

Oppdragsgivere: Aftenposten, VG, Egmont Publishing, med flere.
Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.
Beste reiseminne: Å stå ansikt til ansikt med fjellgorillaene i Bwindi Impenetrable Forest i Uganda.
Verste reiseminne: En reise til Marokko da jeg først ble frastjålet passet, og så havnet i rettsak etter å ha kjørt på en jente som brakk benet. Grøss og gru.
[email protected]

Tags from the story
, ,
Mer fra Vibeke Montero

Pakketips: disse fem tingene kan du droppe

Mine beste pakketips: Her er fem ting jeg klarer meg helt fint...
Les Mer