Har dere lagt merke til det nye profilbildet vårt på Facebook? Det håper jeg virkelig, for det er sjelden jeg legger så mye jobb i ett enkelt bilde!

Det begynte med datteren min sin idé om å skrive «Happy New Year 2018» i Saharas sanddyner da vi var i Marokko. Hun satte i gang, og skapte et fint motiv som symboliserte overgangen fra et år til et annet.

Jeg derimot, ble aldri fornøyd. Bortebest skulle foreviges i sand, og jeg må ha startet å skrive minst tre ganger før vi til slutt fant en passende sanddyne. For jeg ville jo at flere sanddyner skulle synes i bakgrunnen. Og jeg ville selvsagt at det ikke skulle være spor i sanden. Hverken etter kameler, mennesker eller fugler.

Forsøk 1

Dette forsøket måtte kasseres, fordi jeg ikke fikk med nok sanddyner i bakgrunnen…

Forsøk 2

Jeg skal innrømme at jeg maste litt om å bruke det store SLR-kameraet vårt som mannen min og jeg deler på reise. Han ville ta bilde av vinden som blåste sand over dynene. Jeg ville ta bilde av Bortebest. Til slutt ble han så lei at han skrev «Borte best» på egen hånd. Men fordi han er britisk, ble Borte til Burte:)

Forsøk 3

Til slutt fant jeg et sted som oppfylte kravene. Men solen var i full fart på vei ned, og jeg hadde dårlig tid! Dermed var det bare å sette igang og la hælene jobbe. Dypt konsentrert for å ikke tråkke eller stave feil.

Resultatet!

Og sånn gikk det til at vi fikk oss nytt toppbilde på Facebook:)