Null søl

Handysize-flasker
GoToob fra Humangear får du i Handysize-butikkene.
Lekkasjer fra solkrem i koffert har ødelagt 2 398 482 989 plagg. Nå har vi lært at det blir tett med silikon.

Det verste som kan skje er ikke at solkremflasken din åpner seg og renner ut. Å bli frastjålet koffert og kontanter på gaten i Lima, tar heller ikke livet av deg. Å få kreft er så mye verre. Eller bare å brekke en fot. Men selv om du setter tingene i riktig perspektiv, er det skikkelig kjipt å åpne kofferten og se at den nye hvite silkehabitten er full av fete flekker etter solkremen som har rent ut. Og at det liksom har smittet på alt det andre, sånn som det alltid gjør. Vel, her er vårt tips etter å ha ødelagt minst 2 398 482 989 plagg på denne måten. Hell skiten over i  Humangears silikonflaske, GoToob, før du drar. Da slipper du også å ha med den svære lotionflasken.

Slik er flaskene:

*Har stor åpning, så det meste kan helles klinefritt over i flasken.
* Kan også brukes til mat som majones, ketchup eller lignende.
* De kommer i tre størrelser, alle under 100 milliliter. Vi kan ta derfor ta dem med i håndbagasjen.
* Mens plastflasker kan sprekke under trykk, så utvider disse seg bare litt.
* Den har dryppfri ventil, så korken holdes ren og fresh.
* Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Prisen starter på 59 kroner for én flaske à 37 milliliter hos Handysize.no, men du kan også kjøpe en pakke med flere.

Vern om parfymen din, hell den i reiseflakong.

butikknapp

Inga Ragnhild Holst

Oppdragsgivere: Har skrevet for cirka 40 magasiner og aviser, blant annet VG, Hjemmet, NTB Tema, Dagbladet Magasinet, A-magasinet, Dagsavisen, Henne, Kamille, DinSide og mexicanske Gatopardo. Jeg har vært bidragsyter i kokeboken Folk og mat, og i 2014 har jeg bidratt på kokk Ørjan Johannessens kokebok, Min mat.

Favorittsted: New York. Jeg elsker energien. De mange entreprenørene inspirerer meg. Det beste er likevel at jeg kan danse salsa med cubanerne på et hjørne og spise thaisuppe på det neste.

Beste reiseminne: Å kjøre i Sør-Amerika. Trafikkbildet er tidvis loco. Det beste er når vi har fått bilder og intervjuer på harddisken og kan ta en øl, enten det er i landsby i Amazonas eller i en storby som Bogotá, og snakke om dagens opplevelser.

Verste reiseminne: Da min sønn som da var 12 år og jeg ble anholdt av politiet Cuba. Vi ble holdt på politistasjonen noen timer og politiet ville blant annet “fjerne filmen” i kameraet.

[email protected]

Tags from the story
,
Mer fra Inga Ragnhild Holst

HOTELLTEST: Full pott til Hotell Rival i Stockholm

Kjære Benny Andersson. Vi elsker hotellet ditt; Hotell Rival. Men vi må...
Les Mer