Her får du 6 knallgode gavetips til han eller hun som elsker friluftsliv. Eller kanskje trenger du en gave til deg selv? Dette er ting aller elsker å få!

Akkurat nå tilbyr butikken Chillout 20% rabatt på alle varer (bortsett fra allerede nedsatte varer). Rabatten blir trukket fra før betaling når du handler online.

/Inneholder annonselenker/

1. Gavetips som metter

Komplett stormkjøkken
Et komplett stormkjøkken kommer alltid godt med. Dette veier bare 1010 gram, og leveres med gassbrenner.

STORMY stormkjøkken inneholder en stekepanne på 19 cm, en kjele på 1,7 liter, en kjele på 1,4 ilter, et lokk som også kan brukes tallerken, et avtagbart håndtak og en 2800W gassbrenner. Delene er laget slik at de pent kan stables inn i hverandre og pakkes i snøreposen som følger med. Pris: 999 kroner.

2. Lommekniv med korketrekker

Lommekniv gavetips Chillout
Man skal ikke kimse av en god lommekniv. Og jeg kan ikke tenke meg en fjelltur uten korketrekker!

Opinel N°10 er en lommekniv for turelskeren som også vil drikke god vin til maten. Og hvem vil ikke det? Dette franske merket har produsert kvalitetskniver i hundre år, og skaftet er utført i fransk bøk. En liten, men veldig praktisk presang til en du er glad i! Pris: 399 kroner.

3. Hengekøye – natt under stjernene

Hengekøye Chillout
Hvorfor nøye seg med 5-stjerners hotell når du kan sove under millioner av stjerner?

Ticket To The Moon er den originale hengekøya, og har fått kult-status blant reiseglade globetrottere på grunn av den unike kvaliteten og funksjonaliteten. Det er ikke for sent å kaste seg på hengekøyetrenden! Pris: 561,75 (tidligere 749 kroner).

4. God, gammeldags thermos

En varm kopp kakao eller kaffe gjør alle turer enda bedre!

Stanley Classic Thermos blir fort friluftselskerens beste venn. Dette er en ny modell med retro design. Den rommer 1 liter, har dobbel isolasjon, er lekksikker og holder på varmen i opp til 24 timer. Lokket fungerer som kopp. Thermosen kommer med livstidsgaranti. Pris: 649 kroner.

5. Vaffeljern til bålet

vaffeljern gavetips chillout
Alle hjerter gleder seg til tur! Ta med vaffelrøre i en flaske.

Et tur-vaffeljern er kanskje ikke et must, men du verden, så koselig det blir rundt bålet når noen tryller frem vafler! Dette vaffeljernet er laget av lett, men slitesterk aluminium med non-stick belegg på innsiden. Hele jernet kan også vaskes i oppvaskmaskinen. Det er designet for bruk over ulike flammekilder som gass, multifuel, parafinprimus, rødsprit og bål. Pris: 469 kroner.

6. Gavetips til de med utferdstrang

Friluftsbok gavetips Chillout
Store friluftsopplevelser – også utenfor Norge.

Under the Stars – Europe er en inspirasjonsbok utgitt av Lonely Planet, utgitt i 2022. For det er jo fullt mulig å dyrke friluftsinteressen uten for Norge også! Her får man tips til de beste friluftsopplevelsene i blant annet England, Skottland, Wales, Sverige, Finland, Frankrike, Sveits, Slovenia, Slovakia, Italia, Kroatia, Montenegro, Tyskland, Østerrike – og Norge. Pris: 299 kroner.