Fiji – et drømmecruise!

Fiji
Vind i håret på Fijicruise.
Farvel Fiji! Det er med tungt hjerte jeg sjekker ut av cruiseskipet Fiji Princess. Å våkne opp til en ny palmedekket strand hver morgen har blitt en vane.

Nå sitter jeg på flyplassen i LA – nokså døgnvill etter å ha krysset datolinjen to ganger på en uke. Uæh! Men samtidig må jeg si JAH! For denne siste uken har jeg tilbragt i det duvende øyparadiset Fiji er. Jeg ble fort vant til å våkne til en ny palmekledd strand hver morgen, for å si det sånn.

Fiji
Fiji er en vakker reisedrøm!

Øyhopping

Skal man først til Fiji, så bør man absolutt få med seg mer enn ett sted. Øyene er like vakre som de er urørte, og de ga meg følelsen av å være en oppdager. Å være en uke på resort på Denarau (der hotellperlene ligger på rad) for eksempel, er å håne Fiji som destinasjon. Jeg sjekket inn på det lille, søte cruiseskipet Fiji Princess, og øyhoppet i fire dager. Møblementet var kanskje ikke fra årets katalog, men stemningen, de ansatte og menneskene ombord kompenserte for en knirkete dør og ufluffy sofaputer.

Fiji cruise
Fiji Princess tar seg ekstra godt ut i solnedgangen.

Jeg skal blogge mer om dette cruiset når jeg kommer hjem, men akkurat her på flyplassen holder jetlagget på å ta knekken på meg. Nå ber jeg til flyplassgudene om at det ikke er noen forsinkelser på vei hjem via London, og at det ikke er noen som blir syke ombord. På flyreisen fra Fiji til LA holdt vi på å måtte mellomlande på Hawaii fordi en dame ble akutt syk… men det gikk bra.

Fiji
Farvel Fiji!

Mer Fiji-innhold kommer – når øynene og hjernen funker litt bedre.

 

Vibeke Montero

Oppdragsgivere: Aftenposten, VG, Egmont Publishing, med flere.
Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.
Beste reiseminne: Å stå ansikt til ansikt med fjellgorillaene i Bwindi Impenetrable Forest i Uganda.
Verste reiseminne: En reise til Marokko da jeg først ble frastjålet passet, og så havnet i rettsak etter å ha kjørt på en jente som brakk benet. Grøss og gru.
[email protected]

Tags from the story
, , ,
Mer fra Vibeke Montero

New Yorks tre beste uteserveringer

Er du så heldig at du skal til New York i sommer?...
Les Mer

Legg igjen et svar