Fiji – et drømmecruise!

Fiji
Vind i håret på Fijicruise.
Farvel Fiji!

Nå sitter jeg på flyplassen i LA – nokså døgnvill etter å ha krysset datolinjen to ganger på en uke. Uæh! Men samtidig må jeg si JAH! For denne siste uken har jeg tilbragt i det duvende øyparadiset Fiji er.

Fiji
Fiji er en vakker reisedrøm!

Øyhopping

Skal man først til Fiji, så bør man absolutt få med seg mer enn et sted. Å være en uke på resort på Denarau (der hotellperlene ligger på rad) for eksempel, er å håne Fiji som destinasjon. Jeg sjekket inn på det lille, søte cruiseskipet Fiji Princess, og øyhoppet i fire dager.

Fiji cruise
Fiji Princess tar seg ekstra godt ut i solnedgangen.

Jeg skal blogge mer om dette cruiset når jeg kommer hjem, men akkurat her på flyplassen holder jetlagget på å ta knekken på meg. Nå ber jeg til flyplassgudene om at det ikke er noen forsinkelser på vei hjem via London, og at det ikke er noen som blir syke ombord. På flyreisen fra Fiji til LA holdt vi på å måtte mellomlande på Hawaii fordi en dame ble akutt syk… men det gikk bra.

Fiji
Farvel Fiji!

Mer Fiji-innhold kommer – når øynene og hjernen funker litt bedre.

 

Vibeke Montero

 

Oppdragsgivere: Egmont Publishing (Kamille, Kamille Puls, Hjemmet, Foreldre & Barn), Bonnier (Tara, Tara Frisk), Vagabond, Aftenposten, VG, med flere.

Favorittsted: Verdens vakreste by Venezia. Estetikken treffer meg midt i hjertet hver gang, og jeg elsker å bare gå rundt, helst om høsten, og snuse inn lukten av fuktig treverk til lyden av de skvulpende, melketurkise kanalene.

Beste reiseminne: Da jeg møtte mannen min i soloppgangen på Taj Mahal i 1995. Det var tidenes tjukkeste tåke, og selvom vi sto en meter fra den majestetiske bygningen, kunne vi ikke se den. Derfor begynte vi å snakke sammen i stedet…

Verste reiseminne: Da jeg havnet i rettsak i Marokko etter å ha kjørt på en liten jente som brakk benet. Grøss og gru.

[email protected]

Koder fra historien
,
More from Vibeke Montero

Bortebest har inngått samarbeid med Amazon

Amazon er en av verdens største nettbutikker, og vi er veldig glade...
Les mer

Legg igjen et svar