Fiji – et drømmecruise!

Fiji
Vind i håret på Fijicruise.
Farvel Fiji! Det er med tungt hjerte jeg sjekker ut av cruiseskipet Fiji Princess. Å våkne opp til en ny palmedekket strand hver morgen har blitt en vane.

Nå sitter jeg på flyplassen i LA – nokså døgnvill etter å ha krysset datolinjen to ganger på en uke. Uæh! Men samtidig må jeg si JAH! For denne siste uken har jeg tilbragt i det duvende øyparadiset Fiji er. Jeg ble fort vant til å våkne til en ny palmekledd strand hver morgen, for å si det sånn.

Fiji
Fiji er en vakker reisedrøm!

Øyhopping

Skal man først til Fiji, så bør man absolutt få med seg mer enn ett sted. Øyene er like vakre som de er urørte, og de ga meg følelsen av å være en oppdager. Å være en uke på resort på Denarau (der hotellperlene ligger på rad) for eksempel, er å håne Fiji som destinasjon. Jeg sjekket inn på det lille, søte cruiseskipet Fiji Princess, og øyhoppet i fire dager. Møblementet var kanskje ikke fra årets katalog, men stemningen, de ansatte og menneskene ombord kompenserte for en knirkete dør og ufluffy sofaputer.

Fiji cruise
Fiji Princess tar seg ekstra godt ut i solnedgangen.

Jeg skal blogge mer om dette cruiset når jeg kommer hjem, men akkurat her på flyplassen holder jetlagget på å ta knekken på meg. Nå ber jeg til flyplassgudene om at det ikke er noen forsinkelser på vei hjem via London, og at det ikke er noen som blir syke ombord. På flyreisen fra Fiji til LA holdt vi på å måtte mellomlande på Hawaii fordi en dame ble akutt syk… men det gikk bra.

Fiji
Farvel Fiji!

Mer Fiji-innhold kommer – når øynene og hjernen funker litt bedre.

 

Koder fra historien
, , ,
More from Vibeke Montero

Trenger nordmenn en dannelsesreise?

I ferien bør Ola og Kari pakke snippsekken og komme seg så...
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *