Star Tour blir TUI

Nå kan du ikke lenger reise med Star Tour. Charterselskapet Star Tour har nemlig byttet navn til TUI Travel. Alle selskapene som tidligere har ligget under TUI, som svenske Fritidsresor, kommer nå til å virke under det nye navnet. Målet er å bygge et sterkt felles brand. De reisende blir skal ikke bli affisert av navnebyttet. Har du såkalt Blue Card, vil du få nytt kort som vil hete TUI Card, ifølge selskapets infoside om navnebyttet

Erotiske opplevelser med naturen

Hvis du har vært i Sydney, Australia, denne uken, har du kunnet få deg en erotisk opplevelse, ikke med et annet menneske, men med grønne planter og jord. Det Perth-baserte kunstnerollektivet Pony Express inviterte nemlig til å få deg til å omfavne jorden i deres såkalte Ecosexual Bathouse. Dette under kunstfestivalen Performance Space. Publikum skal ifølge beskrivelsen ha blitt guidet gjennom seks rom som har bydd på seksuelle opplevelser med blant annet orkideer og gresshopper. Du kunne også nyte et galleri der pollinering er tema. Målet skal ha vært å bryte ned barrierene mellom artene. Økosex kan ifølge Amanda Morgan ved University of Nevada, være alt fra å rulle rundt i sølen til å ha sex med trær, skriver Washington Post. Vi i Bortebest.no tror psykiatrien vil gå gode tider i møte.

Performancespace.com.au/events/ecosexual-bathhouse Helloponyexpress.com

ecos-bathouse-hello-pony-express
Klar for en erotiske affære med potteplanter? Vi er foreløpig ikke det. Foto: Helloponyexpress.com/

Slutt på Über i Oslo

Vi i Bortebest.no har satt stor pris på å kjøre Über. Det koster cirka halvparten av hva det koster å kjøre regulær drosje og du slipper å bli lurt, slik du ofte kan bli når du kjører drosje som turist. Nå har politiet i Oslo bestemt at Über-sjåførene kjører ulovlig. Den som nå blir tatt, risikerer bøter, avskilting og å miste sertifikatet. Vi oppfordrer politiet til å konsentrere seg om viktigere forhold, som narkotikaomsetningen på gaten, framfor å sette på blålyset når voksne kjører frivillig og miljøvennlig. Forbudet er en gavepakke til drosjenæringen som på ingen måte har orden i sysakene og som tilbyr forbrukerne en overpriset tjeneste. Det er umulig å stanse smart teknologisk utvikling. Regjeringen ønsker nå å undersøke om det er nødvendig å regulere tjenestene i delingsøkonomien og har oppnevnt et utvalg som skal undersøke hvorvidt det er nødvendig med regulering av denne nå uformelle økonomien.

– Delingsøkonomien kan gi fordeler for forbrukerne og fremme verdiskaping og produktivitet. Vi har bedt utvalget vurdere både mulighetene og utfordringene med framveksten av delingsøkonomien, sier finansminister Siv Jensen (FrP) i en pressemelding.

Utvalget skal se på konkurranseforholdene mellom tradisjonelle og nye aktører, effektene for arbeidstakere og forbrukerne og om man trenger endringer i nåværende regelverk. Vi krysser fingrene for denne supre tjenesten.

Über, tjenesten som erstatter det å ha egen bil i Oslo